Før avspark: Tiller - Vuku

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2021

Kvinner A tar imot Vuku i den tredje serierunden mandag kveld.

Synne Aunehaugen (t.v.) og Thale Hinsverk går i krigen igjen.


Kampinformasjon

🏆 3. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
📅 Mandag 6. september 2021
⏰ Kl.20.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
📲 @TillerFotball på Twitter


Lykketallet 13

De blåkledde fra Tillerbyen kan glede seg over en knallsterk åpning på årets grunnspill i 3. divisjon. Tiller leder foreløpig tabellen på målforskjell, der denne serien handler alt om å havne på de tre øverste plassene som gir en inngang til sluttspillet som starter i oktober.


Se grunnspilltabellen her

Tiller har gjort sine saker bra de første to kampene, men det er tross alt fem kamper igjen å spille. Etter to runder står de med seks poeng og hele 13-0 i målforskjell.

Skal de holde dette gående, har de ikke råd til å senke seg i noen av oppgjørene.


Siste to kamper:
✅ Tiller 7 - 0 Orkla
Egge 0 - 6 Tiller


Stortap på onsdag

Tiller har aldri møtt Vuku i en offisiell førstelagskamp på kvinnesiden. Derfor blir det spennende å måle krefter for aller første gang.

Vuku er et lag bestående av flere tidligere Verdal-spillere, som Tiller møtte i 3. divisjon så sent som i 2018, så det er et lag med mye rutine på dette nivået.

Dog har det gått litt både og i åpningskampene i høstsesongen. De serieåpnet med et knepent tap mot avdelingsfavoritt Steinkjer før de slo Malvik i forrige kamp. For få dager siden tok de den korte turen til Verdal i et heftig lokaloppgjør i Trøndersk Mesterskap, men det ble ingen høydare for Vuku som ble regelrett knust av sine argeste rivaler som til daglig spiller i 4. divisjon.

Nå har Vuku rettet blikket mot serielederen i egen avdeling.


Siste tre kamper:
❌ Vuku 0 - 2 Steinkjer
Vuku 2 - 1 Malvik
❌ Verdal 8 - 2 Vuku


Hinsverk og Gulstad vil ha mer

Tiller ser frem til å kjempe om tre nye poeng igjen. Etter nok en opptur borte mot Egge, er lysten stor til å fortsette i samme spor.

Blåtrøyene har trent godt med de som har vært tilgjengelige. Det har vært noen hektiske dager der mange skoleelever i Trondheim har vært i smittekarantene, men Tiller-spillerne ser foreløpig ut til å ha sluppet unna - heldigvis.

Ei som ikke slipper unna, er Thale Hinsverk. Hun er lagets toppscorer med fire nettkjenninger så langt, tett fulgt av Sandra Aardahl Gulstad med sine tre susere. Begge er klare for å krige mot Vuku.

Keeper Kaisa Øien Aune har ennå til gode å slippe inn mål. Måtte det lenge fortsette.


Lagoppstilling offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori