Pojjo klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jun 2021

Tiller forsterker seg før 2021-sesongen.

Magnus i treningskampen mot Byåsen Toppfotball.


De blåkledde fra Tillerbyen kan gledelig ønske Magnus Aasarød, kalt "Pojjo" i den trønderske fotballfamilien, velkommen til den blå bydelen og TOBB Arena Sør.

31-åringen er en midtbanespiller fra Nardo, og har spilt hele sin seniorkarriere i 2. divisjon. Siden 2016-sesongen har han spilt for Kjelsås i samme divisjon, der han var kaptein for Oslo-laget i flere sesonger.

Pojjo har flyttet hjem til Trondheim, og selv om han har vært ønsket av klubber høyere oppe i pyramiden de siste årene, har han nå signert for Simon Hustad Evjens fremadstormende mannskap som skal kjempe en halv sesong i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) fra august.

Onsdag spilte han første omgang for sitt nye lag i 3-2-seieren over Byåsen Toppfotball.


- Et forbilde for alle unge spillere

Hovedtrener Evjen er naturligvis særdeles glad for sin nye tilvekst.

- Magnus er på alle måter en drømmesignering for oss. For det første er han en svært god spiller i en posisjon vi har mistet flere spillere det siste året. I tillegg er han en ekstremt fin fyr i form av innsats, lederegenskaper, kommunikasjon og erfaring.

- Han er et forbilde for alle unge Tiller-spillere. Vi kunne egentlig ikke drømt om en bedre signering enn dette, og vi er utrolig glad for at en så god, merittert og respektert klubbspiller velger å komme til oss, bekrefter Evjen.


Velkommen til Tiller Idrettslag Fotball, Pojjo!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori