Hårfint tap i tøff duell

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jun 2021

(G19 Tiller 1 - 2 Strindheim TF) TOBB ARENA SØR: G19-1 kom kraftig tilbake, men klarte aldri å utligne gjestenes tomålsledelse onsdag kveld.

Magnus Hafsmo reduserte fortjent, men de blå klarte ikke å få med seg poeng.

* Bedre andreomgang enn første
* 0-2 halvveis
* Hafsmo ga Tiller håp
* Misset store sjanser mot slutten

De blåkledde fra Tillerbyen startet kampen hakket hvassere enn Strindheim Toppfotball denne onsdagskvelden. Både Jonathan Smerkerud Frønes og Edvard Stølan hadde en god mulighet hver, men det ble ingen nettkjenning.

Så dabbet det litt av for de blå. De inviterte Strindheim inn i kampen, og Leangen-laget tok etter hvert mer over.

Etter et bra trykk mot Tillers mål, scoret gjestene etter 37 minutter. På en kontring etter en stor Tiller-sjanse satte de ballen kontant i mål fra nært hold.

Rett før pause ble ledelsen doblet. Ballen gikk frem og tilbake i feltet før en gulkledd spiller satte inn 2-0 i nærmeste hjørne fra tolv meter.

Offensiv andre omgang

Men Tiller våknet til gangs etter sidebytte. Det var tydelig at det var noen inspirerende ord fra sidelinja.

Andre omgang er ikke mer enn seks minutter gammel før Magnus Hafsmo reduserer til 1-2 fra kloss hold etter at Tiller opprettholdt presset og etter et bra stykke forarbeid av Fredrik Myrvold og Frønes.

Selv om ballen gikk frem og tilbake, var det hjemmelaget som skapte de største sjansene. Spesielt var Myrvold og Steffen Størseth to uromomenter for gjestene. Begge to hadde flere gode muligheter inne i 16-meteren, men det var alltid et Strindheim-bein i veien.

Helt på tampen kunne også bortelaget øke ledelsen, men de traff stolpen etter rot i bakre rekker.

Tiller klarte aldri å svare til tross for en solid omgang, og dermed måtte de nøye seg med et knepent 2-1-tap denne kvelden.

Neste kamp for G19-1 er borte mot Rosenborg lørdag 12. juni kl.13.00.

Tiller IL 1 - 2 Strindheim TF