Søker trenere til fritidsordning

Postet av Marius L. Larsen den 21. Apr 2021

Tiller Idrettslag Fotball søker etter dyktige trenere til fotballfritidsordning.


Tiller Fotball er Tiller Idrettslags største særgruppe. Vi er inspirert av visjonen "Artig fotball for alle". I hele vår organisasjon skal vi jobbe sammen for å bli bedre. Dette klare vi ved hjelp av våre fire verdier, som vi alle styrer etter og lever opp til: Bevisst, Engasjert, Stolt & Trygg.

Dette lykkes vi best med å være #BestSammen.

Til høsten planlegger vi å utvide vårt aktivitetstilbud med å starte opp fotballfritidsordning (FFO). Her skal vi legge vekt på fotballaktivitet og gi et tilbud til jenter og gutter som ønsker å trene mer for å utvikle sine grunnleggende fotballferdigheter.


Vi søker etter trenere til FFO med oppstart til høsten

Arbeidsoppgaver 
Trenere på FFO jobber direkte med barn og tilrettelegger og gjennomfører treningsøkter/FFO-økter i tråd med Tiller Fotballs sportslige utviklingsplan.

Kvalifikasjoner
Vi setter fokus på fotballfaglig- og god formidlingsevne og behandling av barn. Bør ha spilt barne-ungdomsfotball/seniorfotball. Søkere bør ha Grasrottrenerkurset eller er i gang med kurset. Annen idrettsutdanning vil være et pluss. Søkere bør være genuint interessert i fotballutvikling av barn på deres premisser.

Personlige egenskaper
Søkeren bør være en ansvarsfull, engasjert og positiv person som er en god rollemodell og kan sette tydelige grenser, men samtidig ha god omsorgsevne. Humør og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner er en stor fordel. Søkere bør ha gode norskkunnskaper.

Tilsetting betinger godkjent politiattest.


Vi tilbyr: 
- Mulighet til å bruke personlige egenskaper og kompetanser
- Flotte barn og hyggelige kollegaer
- Arbeidstid mellom ca. kl.12.30/13.30 og kl.16.30/17.00 to ganger i uken
- Lønn etter avtale


Bli en del av vårt stolte trenerstab i Tiller Idrettslag Fotball.

Send din søknad til fotball@tiller.idrett.no som merkes med «Søknad FFO-trener» innen mandag 31. mai.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori