Snudde og vant over Rosenborg

Postet av Marius L. Larsen den 3. Mar 2021

(Rosenborg G16 1 - 4 Tiller G19) SALMAR-BANEN KUNSTGRESS: Tiller havnet tidlig under i snøkaoset mot Rosenborg, men de leverte strålende 70 minutter og vant fullt fortjent onsdag ettermiddag.

Høyreback Mikalsen jubler over sin andre scoring for dagen.

Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på det tøffe oppgjøret mot Rosenborgs G16-lag denne ettermiddagen. På et hjørnespark etter bare minuttet spilt sto det 1-0 hos de hvite og sorte, og dermed en vanskelig motbakke for gjestene.

Rosenborg hadde ballen mest innledningsvis, men de klarte ikke å skape de store sjansene mot et godt drillet Tiller-lag.

Blåtrøyene tok imidlertid mer over etter hvert som den blaute snøen ramlet på kunstgresset, og det var slettes ikke ufortjent da Magnus Hafsmo skled inn 1-1 fra ti meter etter et godt innlegg fra Fredrik Myrvold.

Det kunne fort ha stått 2-1 i favør Tiller før sidebytte, men ballen som havnet i nettmaskene ble annulert for offside.

Thomas Mikalsinho

Etter en god halvtime med brøyting av snø - og like lang tid med stivfrosne tær og hender for publikumet på sidelinja - fikk de endelig noe å varme seg på umiddelbart etter avspark. Marius Jensen var bare centimetere unna å sende Tiller i føringen, men keeper avverget forsøket fra kloss hold.

Men 2-1-scoringen kom etter et perfekt angrep. Jonas Klepstad fant navnebror Thanem i full fart fremover. Fra skrått hold kom han alene med keeper, og det harde innlegget fikk høyreback Thomas Mikalsen dyttet over målstreken.

Og krølltoppen var langt fra ferdig med sin noe overraskende scoringsstatistikk denne dagen. Få minutter senere snappet han opp en retur fra keeper som han hamret i lengste hjørne til 3-1, og da begynte gjestene å ane en solid seier.

Den anelsen ble bekreftet ti minutter før slutt da Jensen var iskald alene med keeper og satte ballen kontrollert i nærmeste hjørne til 4-1.

Tiller kunne dermed juble over en solid seier over Rosenborg etter mye bra angrepsspill. Vårt eldste aldersbestemte lag på guttesiden har fått en meget god start på vinterens treningskamper etter en lang og produktiv treningsperiode.

Rosenborg BK G16 1 - 4 Tiller IL G19