Imponerte i første test

Postet av Marius L. Larsen den 28. Feb 2021

(G19 Trond 2 - 5 Tiller / Trond 2 5 - 3 Tiller 2) ROSENBORGBANEN: G19 spilte flott fotball og scoret mange mål i årets to første treningskamper søndag ettermiddag.

Et bilde tatt fra en av dagens to kamper. Fotografen er ukjent.

Kamprapporter

G19 startet en overraskende varm og flott sistedag i februar på best mulig vis. I treningskampmøtet med Trond, et av flere lag de møter i vårens 0. divisjon, hadde blåtrøyene ballen mest i åpningsminuttene.

I det 25. spilleminutt satte Marius Jensen inn 1-0 før Trond utlignet til 1-1 etter en dobbelsjanse ti minutter senere. I denne perioden var også hjemmelaget best, der Tiller-debutant og burvokter Tor Solvoll vartet opp med flere gode redninger.

Rett før pause går Tiller opp i 2-1 ved Jørgen Øyan Digre, men kort tid etter sidebytte var det gultrøyene som utlignet igjen med et kanonskudd i vinkelen.

Men så var det de blåkledde fra Tillerbyen det handlet om. Øyan Digre fortsatte storspillet med et soloraid før han hamret ballen i mål til 3-2, men dagens beste angrep var rett etterpå. Joakim Harsvik Alstad spilte fri Mathias Vinjevoll som fant Jensen i full fart fremover. Han serverte kantspiller og nok en debutant Nikolai Johansen som delegerte ballen videre til Vinjevoll helt på dødlinja. I feltet var Steffen Bach Voigt som bredsidet ballen i mål til 4-2.

Kampens siste scoring helt på tampen var en kontant heading fra Eric Mulondo på et godt slått hjørnespark fra Jensen.

Dermed vant G19-1 5-2 i årets første treningskamp.

Nære på i kamp nummer to

Første treningskamp for dagens G19-2-lag ble spilt mot Trond 2 på samme bane. De blåkledde startet kampen bra, men fikk 1-0 imot etter ti minutter spilt etter litt klabb og babb i eget felt.

Tiller klarte å nullstille seg etter et tidlig baklengsmål, og de begynte å skape flere sjanser. Elijah Kayondo utlignet til 1-1 etter 18 minutter, og like etterpå gikk gjestene opp i ledelsen ved Steffen Horsgård etter et fint angrep.

Trond utlignet imidlertid rett før pause, og etter sidebytte var det stillingskrig som hjemmelaget kom best ut av. Gultrøyene dro ifra med både 3- og 4-2-scoring før Sadiki Reberaho reduserte til 4-3 på utsøkt vis fra nærmest død vinkel.

Etter noe fram og tilbake i sluttminuttene, var det Trond som scoret kampens siste mål med sin 5-3-scoring.

- Det var virkelig godt å komme i gang med kamper igjen, og jeg synes vi leverer en god kampsøndag etter en lang periode med trening. Det er en stor gruppe med spillere som skal sette seg med flere fra fjorårets G16-lag og samtidig noen nye. Det var flotte scoringer og mye bra fotball i dag, og så skal vi fortsette å trene videre frem til seriestart, både på feltet og i nye treningskamper. Det var også godt å se Aleksander Prøis og Sindre Midttun som trenere for første gang i Tiller. Vi gleder oss virkelig til fortsettelsen, sa U21-assistenttrener Ole-Petter Vinjevoll etter kampslutt.

Lagoppstillinger

G19-1: Tor Solvoll - Thomas Mikalsen, Isak Noteng, Joakim Harsvik Alstad, Mathias Gåsbakk Vinjevoll - Jørgen Øyan Digre, Jonas Klepstad, Marius Jensen - Magnus Hafsmo, Edvard Stølan, Jonas Thanem.

Innbyttere: Mulondo, Johansen, Voigt, Hansen.

G19-2: Lars Smemo - Isak Aune, Adrian Karlsen, Jens Kristian Måløy, Christian Sandberg - Elijah Kayondo, Sondre Henriksen, Emil Nerland - Gabriel Meisingset, Steffen Horsgård, Sadiki Reberaho.

Innbyttere: Kfle, Yemane, Abusalem, Sivertsen, Gresseth, Holberg, Rørvik.