J17: Tiller 2 4 - 0 Orkla/Orkanger

Postet av Marius L. Larsen den 14. Okt 2020

TOBB ARENA SØR (TILLER): J17-2 har vunnet sin 2. divisjonsavdeling etter storseier i seriefinalen tirsdag kveld.

Thea Arnegård Kulvik kunne knapt tro sine egne øyne etter at hun sendte Tiller i ledelsen med en fantastisk suser i lengste hjørne.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på tirsdagskvelden i toppmøtet med samarbeidsklubben Orkla/Orkanger fra Orkland. Allerede før to minutter var spilt gjorde Thea Arnegård Kulvik akkurat som hun gjorde på trening dagen før, nemlig å hamre ballen i mål fra utenfor 16-meteren. Utagbart for keeper i lengste hjørne og dermed 1-0.

Det var bare Tiller det skulle handle om denne tirsdagskvelden. Hjemmelaget spilte forrykende angrepsfotball, og skapte den ene store sjansen etter den andre.

Hejar Kara skjøt like utenfor lengste vinkel, Tuva Haukås Næss' forsøk fra kloss hold ble reddet av keeper og kaptein Sofie Graabak headet like utenfor på en corner.

Men seks minutter før pause ble det endelig ny jubel for de blå. Et flott spill på høyresiden gjorde at løpsvillige Karine Ornæs Midjo fintet seg forbi siste forsvarer og kom alene med keeper. Fra 12 meter smalt hun ballen i mål via tverrliggeren til 2-0.

Kara sikker - Nygård assisterte Kulvik

Andre omgang startet litt roligere fra vertene, men de hadde god kontroll på sine motstandere som ble nektet å komme over midtbanestreken. Etter 59 minutter fikk Kara straffespark etter å ha blitt felt, og angrepsspilleren valgte å ta straffesparket selv. På iskaldt vis plasserte hun ballen rolig i mål til 3-0.

Tiller fortsatte å dominere, og samtidig var det ekstra givende å se at hjemmelaget avsluttet kampen med hele fem spillere født i '06. I tillegg til nevnte livlige Kulvik, var det også mange flotte involveringer å se hos både Kornelia Berggård Hov og Julie Pedersen Rektorli. Ida Nygård var nære scoring mens Malin Strømsnes Kvingedal ryddet opp i bakre rekker sammen med blant annet mer erfarne Ine Smemo.

Helt på tampen var det sandkasseentusiast Kulvik som fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 4-0 etter å ha fått en perfekt målgivende pasning fra Nygård som sendte henne alene med keeper.

Dermed kan Tiller 2 krone seg med avdelingsvinnertittelen i 2. divisjon avdeling 3!