- Det verste er usikkerheten

Postet av Marius L. Larsen den 21. Sep 2020

Herrer A-trener Simon Hustad Evjen sier at han forventet at årets sesong ble avlyst, men nå venter det en tid med usikkerhet.

Selv om seniorsesongen er avlyst, gleder Evjen seg over de yngre lagene i klubben.


Tillers beste menn rakk bare å spille en håndfull treningskamper før en pandemi ødela en hel sesong. Det ble bekreftet av Norges Fotballforbund rett før helga, og dermed skal ikke Tiller spille i verken herre- eller kvinneklassen for første gang på mange tiår.

Fredagens beskjed fra NFF var at kontakttreninger er fremdeles ikke lov for spillere over 20 år, som betyr at 2020-sesongen ble avlyst med umiddelbar virkning.

- Det var jo som forventet. Det hadde blitt en parodi hvis vi hadde startet å trene nå bare for å gjennomføre en kvart sesong der opprykk og nedrykk sto på spill. Sånn sett er beskjeden riktig, men allikevel skuffende, sier Evjen.


Skryt til de yngre

- Nå frykter jeg en tid med usikkerhet, det er kanskje det verste. Vi vet ennå ikke når vi kan få trene som normalt, og det kan gå lang tid før vi får et klarsignal - alt avhenger av nåværende situasjon i samfunnet. Jeg mener at å spille fotball er mindre smittefarlig enn å gå på et kjøpesenter eller ta et glass lettbrus i byen på lørdagskvelden. 

Nå tenker Evjen på eventuelle konsekvenser dette kan få.

- Konsekvensene av ikke å få trene som normalt snart kan bli store for vår del. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å skryte av spillerne for å ha stått i det med mange koronatreninger, og jeg skjønner at de er lei. Jeg håper de står i det litt til, for vi vil gjerne ha dem med også neste år.

Samtidig berømmer hovedtreneren, som selv hjelper til på G19 i høst, aldersbestemte lag i Tiller for den strålende jobben som gjøres.

- Det er gøy å se at yngre Tiller-lagene lykkes på treninger og i kamper i den situasjonen vi er i. Jeg synes spillere, trenere og foreldre både har gjort og fremdeles gjør en utmerket jobb, og det vises også på prestasjonene den siste tiden. Det er mye å glede seg til resten av 2020.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline