Overbevisende seier

Postet av Marius L. Larsen den 27. Feb 2020

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): J17 slo Flatås hele 9-2 i en treningskamp onsdag kveld.

Jubel for J17 med storspill og storseier før Norgesmesterskapet sparkes i gang på søndag.

De blåkledde fra Tillerbyen fortsatte å vise frem imponerende takter på en bitende kald februarkveld. Tidligere denne måneden ble Ranheim slått ved to anledninger, og onsdag kveld skulle J17 bryne seg på Flatås på Tempe kunstgress.

Til tross for fryseboks-tilstander i stratosfæren, var det perfekte spillforhold - i hvert fall for Flatås i åpningsminuttene.

Gjestene i rødt og svart gikk rett i angrep og satte inn 0-1 på et perfekt innlegg på bakre stolpe, og Tiller var dermed blitt advart.

Men Karine Ornæs Midjo utlignet kort tid senere på et glitrende angrep, da hun styrte inn 1-1 fra ti meter etter en flott målgivende pasning fra Sandra Vilvang Halseth - eller "Rami" som hun ble kalt i første omgang.

Frida Ørndal Svendsen satte inn 2-1 etter nok et strålende angrep på høyresiden, denne gang assistert av Rikke Sofie Olufsen.

Flotte angrep ga nettsus på nettsus

Til tross for flere store muligheter, ble det ikke flere scoringer før første pause i kampen som hadde tre omganger a 25 minutter.

Etter en kort pust i bakken, var det duket for et svært angrepsvillig Tiller-lag. Vilvang Halseth, denne gangen uten vesten på, la på til 3-1 alene med keeper før Olufsen og Ornæs Midjo økte ledelsen til henholdsvis 4- og 5-1.

Kaptein Synne Aunehaugen, som kan sammenlignes med en Frosta-potet; passer overalt, la på til 6-1 før målsniken Olufsen økte til 7-1 rett før kveldens andre og siste pause.

Flatås startet omgang tre med å redusere til 7-2 før Isabel Teigen svarte umiddelbart da hun var iskald alene med keeper.

Spydspissen - eller taktikkeren om du vil - Aunehaugen fastsatte sluttresultatet til imponerende 9-2 denne onsdagskvelden.

Men det er ingen tid til å hvile for dette laget. Først venter "Fair play-fredag" og deretter går turen til Levanger søndag ettermiddag for å møte Sverre i NM J16 Telenor Cup.