Gull her og sølv der

Postet av Marius L. Larsen den 25. Nov 2019

Tiller vant både gull og sølv i forskjellige turneringer i helga, samtidig som det var seriestart i futsalseriene. Her er oppsummering av helga som var.

Denne gjengen i Skaunhallen sørget for nok en BLÅmandag.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en stor lørdag i Skaunhallen sør for Trondheim, og det er der vi starter helgas oppsummering.

Tiller stilte ett lag i J17-klassen som vant samtlige kamper i gruppespillet fredag kveld, og dermed bar det rett til semifinale ett døgn senere.

Der slo de Melhus 1-0 etter ekstraomgang, og nervepirrende skulle det også bli i finalen mot Malvik. Tiller ledet relativt komfortabelt 2-0 tidlig i oppgjøret etter scoringer fra Andrea Venås Berg og Victoria Løkken, og selv om Malvik reduserte halvveis i finalen, holdt Tiller unna og vant 2-1.

Se resultater fra Buvik Cup her

Vi gratulerer med gull i Buvik Cup!


Sølv i G19-KM

Tiller stilte med tre lag i G15-klassen i Flatås Julecup i Flatåshallen. Der gikk ett lag videre til sluttspillet på søndag, men det ble bom stopp i kvartfinalen, da blåtrøyene tapte for Kattem.

Se resultater fra Flatås Julecup her

De blåkledde var også i aksjon i Heimdal Indoor. De stilte med ett lag i J13-klassen, for øvrig et lag bestående utelukkende av 12-åringer, men de fikk det tøft i gruppespillet og tok seg ikke videre.

I G19-klassen, som også var en kretsmesterskapsklasse, skulle det derimot gå annerledes. Begge lagene gikk videre som puljevinnere, men etter at det ble dobbel suksess i åttedelsfinalen, måtte Tiller 1 takke for seg i kvartfinalen mot Ranheim Toppfotball.

Tiller 2 surfet videre og slo Strindheim Toppfotball 3-2 etter ekstraomgang i semifinalen, men det ble for tøft mot Ranheim TF i finalen. Der måtte gutta fra Tiller se seg slått 3-0, men en imponerende sølvpokal ble med hjem på rettsida av E6.

Se resultater fra Heimdal Indoor her

Vi gratulerer med sølv i Heimdal Indoor!


Herrene seiret - kvinnene opplevde alt

Oppi alle turneringer spilte blåtrøyene også futsalserie for både herrer og kvinner.

Herrer-1 var først ut i 1. divisjon på lørdag i Leangenhallen. I første kamp mot Byneset ble det en knallsterk 5-2-seier, og nullen ble holdt i 2-0-seieren over Vegakameratene i kamp nummer to. Dermed leder Tiller overraskende nok tabellen etter de to første rundene.

Se tabellen i 1. divisjon herrer her


Kvinnene var i aksjon på søndag i samme kommunale hall, men der endte det med vekslet hell. I første interne kamp mellom Tiller 1 og Tiller 2 vant førstnevnte 2-0, men så tapte samme lag for Ranheim etterpå.

Tiller 2 avsluttet med 2-2 og uavgjort mot Utleira 2.

Se tabellen i 1. divisjon kvinner her0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline