- Andre omgang gjenstår

Postet av Marius L. Larsen den 25. Okt 2019

Kvinnelagets hovedtrener Geir Arne Kristiansen gleder seg enormt til den avgjørende kvalifiseringskampen på lørdag.

Kvinnetrener Geir Arne Kristiansen håper på en stappfull tribune på lørdag.


De blåkledde fra Tillerbyen gjorde noe som de færreste trodde på forhånd i bortemøtet med Tynset for noen dager siden; nemlig å vinne over den store favoritten.

Tynset, som spilte 2. divisjon så sent som i 2017 og var kun ett fattig mål unna opprykk i fjor, tok ledelsen i andre omgang, men Tiller svarte sent - og godt - og vant til slutt 2-1.

Sammenlagtvinneren på lørdag rykker opp til 2. divisjon neste år, og Tiller tar med seg to solide bortemål før hjemmeoppgjøret.

- Det var til slutt en magisk dag på Nytrømoen gras. Jeg synes vi står godt opp den første halvtimen før vi ramler litt tilbake. Mot spillets gang scorer de på sin første mulighet i andre omgang, men så viser vi klasse utover i kampen og vinner fullt fortjent, forteller Kristiansen.


Få med deg vårt Facebook-arrangement!


Starter på 0-0

- Vi har tre stolpeskudd og en haug av flere gode målsjanser. De har et par store de også, men jeg synes vi gjør en solid jobb i samtlige lagdeler.

Hovedtreneren trekker frem den enorme vinnerviljen som bor i laget, og bedyrer at den må også på plass i returmøtet på TOBB Arena Sør.

- Det laget som vil mest, vinner kampen på lørdag. Vi starter igjen på 0-0, og vi må være helt der oppe for å holde tritt med Tynset, slik vi var på bortebane. Jeg forventer en aggressiv motstander fra start ettersom de må ha to mål uansett hvordan man vrir og vender på det.

- Fremdeles gjenstår andre omgang, og vi skal være klare til å kjempe nok en gang. Vi gleder oss enormt til en ny hjemmekamp med mange supportere i ryggen, sier Kristiansen.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline