Før kampen: Tiller - Malvik

Postet av Marius L. Larsen den 15. Sep 2019

Kvinnelaget tar imot Malvik til en spennende kamp mandag kveld.

Det unge Tiller-laget må være årvåken på et potensielt bananskall i sluttfasen av sesongen.


Tiller IL - Malvik IL
14. serierunde
3. divisjon kvinner avdeling 1
Mandag 16. september 2019 kl.20.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Skyet, 7 grader, svak vind

Åpen kiosk
Gratis inngang


Kvinnelaget spiller sin nest siste hjemmekamp for sesongen når Malvik kommer på besøk i den 14. serierunden, men den som tror dette blir en gåtur i parken, må nok tro om igjen.

Da lagene møttes til dyst i motsatt oppgjør i slutten av mai, leverte Tiller kanskje sin svakeste prestasjon så langt i år. Lite kreativitet og mange feilvalg førte til at blåtrøyene tapte 1-0, deres eneste tap i årets serie.


Mange mål begge veier

Malvik blir dermed en ny tøff nøtt å knekke denne mandagskvelden. 

Selv om hjemmelaget er klare favoritter, ligger presset på Malvik for å fortsette å være over den berømte nedrykksstreken. I skrivende stund er laget kun tre poeng over, og de står med én seier på sine sju siste kamper. Det var mot Namsos for fire uker siden, og da vant Malvik hele 9-2.

Fem av de ni målene ble scoret av lagets solide ener på topp, Linnea Myrbekk. Angrepsspilleren er en målmaskin uten sidestykke, og hun har nærmest på egen hånd sørget for at Malvik holder seg over nedrykksstreken. Så langt har hun scoret hele 19 av de 34 målene som rødtrøyene har satt i nettmaskene.

I forrige serierunde tapte Malvik 8-1 for serietoer Strindheim på eget kunstgress. Rødtrøyene har sluppet inn hele 20 mål på sine fire siste kamper.


Kan sikre kvalifisering

Tiller kommer til denne kampen med fornyet selvtillit og en stor optimisme i gruppa etter nok en god treningsuke i utfordrende værforhold.

I forrige serierunde ble riktignok seiersrekken brutt, men da kaptein Andrea Holm Aune utlignet til 2-2 borte mot Strindheim, fikk Tiller med seg et svært verdifullt - og fortjent - poeng hjem.

Dette poenget gjør at Tiller leder med åtte poeng og kun tre kamper igjen å spille, en færre enn Strindheim.

I forrige hjemmekamp endte det med en sterk 9-0-seier over Vestbyen, der Tiller ledet 3-0 til pause og kjørte over sine motstandere fra Trondheim vest i andre omgang.

Vinner Tiller over Malvik samtidig som de bak på tabellen avgir poeng, har Tiller vunnet avdelingen og vil være klar for opprykkskvalifisering.


Se tabellen i 3. divisjon avdeling 1 her


Stuedahl tilbake i trening - Optun ute

De blåkledde kan fortsette å velge blant sin store spillertropp til et nytt tøft oppgjør i 3. divisjon.

Det er gledelig å se Louisa Stuedahl tilbake i full trening etter å ha måttet stå over den forrige treningsuken grunnet en liten skade. Samtidig har flere spillere banket på døra etter solide prestasjoner for Tiller 2 i 4. divisjon.

En spiller som ikke blir med mot Malvik, er Marie Schult Optun. Hun pådro seg en leggskade i toppoppgjøret mot Strindheim, og det er forventet at hun er ute av spill i en drøy måned.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline