Før kampen: Tiller - Ranheim TF 2

Postet av Marius L. Larsen den 26. Jun 2019

Herrelaget spiller vårens siste seriekamp fredag kveld.

Odin Thiago Holm spiller sin siste Tiller-kamp fredag kveld. Her fra forrige runde borte mot Steinkjer.


Tiller IL - Ranheim TF 2
12. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 28. juni 2019 kl.19.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Skyet, 11 grader, svak vind

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker sine byvenner fra Ranheimsfjæra velkommen til en fremskyndet serierunde i Norsk Tipping-ligaen denne fredagskvelden.

Egentlig skulle kampen vært spilt lørdag 20. juli, men lagene ble enige om å flytte kampen til et tidligere tidspunkt for å skyve på sommerferien.


Mestscorende Ranheim 2

Ranheim Toppfotballs nest beste spillere tar den relativt korte turen sørover i byen for å spille sin andre kamp på fem dager - og fjerde kamp på seks dager om man inkluderer A-lagets oppgjør i Eliteserien og NM.

De blå- og hvitkledde har lenge ledet Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, men mistet den etter forrige serierunde. Da det ble 2-2 hjemme mot Orkla, ramlet de ned til 2. plass på tabellen.

Ranheim 2 har ikke tapt en seriekamp siden bortetapet for Brumunddal (2-5) for fire uker siden, men så har de samtidig kun én seier på sine fire siste.

Laget fra fjæra har scoret mest i avdelingen med sine 39 mål etter elleve runder, mens Tiller har sluppet inn minst med sine åtte baklengsmål.


Seks kamper ubeseiret

Tiller kommer til denne runden med fortsatt en stor selvtillit til egne ferdigheter til tross for bare 0-0 borte mot Steinkjer i forrige serierunde.

Blåtrøyene var dominerende i store deler av oppgjøret på Guldbergaunet Stadion, men de kom bare til redning på streken og tverrliggeren i en kamp som hadde et vesentlig sjansesløseri.

Dog var dette resultatet nok en god byggekloss på den siste tids hardt arbeid. Nå står Tiller med seks strake seriekamper uten nederlag, og de innehar femteplassen på tabellen, kun tre poeng bak Ranheim 2 før denne runden.

Med andre ord, så kan Tiller snike seg helt opp i ryggen på fredagens motstander dersom de gjør jobben på hjemmebane.

Se tabellen her.


Odin Holms siste kamp

Tiller er ventet å stille en så sterk kamptropp som mulig til oppgjøret mot Ranheim 2. Oskar Stølan, som i forrige uke var på samling hos det norske futsallandslaget, er ventet tilbake.

Det samme gjør tidligere Ranheim-spiller Odin Thiago Holm, som denne uken har vært på landslagssamling. Odin spiller for øvrig sin aller siste Tiller-kamp på fredag, og angrepsspilleren har varslet at han skal gi alt for å avslutte Tiller-karrieren med tre poeng.

Fremdeles usikker er Sindre Myrvold Welo, som måtte stå over kampen mot Steinkjer grunnet trøbbel med leggen.

Fra før er Espen Amandus Mathiassen, Kjartan Ulstad og Jonas Uran Rønning ikke tilbake før etter sommerferien.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline