Steinkjer 0 - 0 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 22. Jun 2019

GULDBERGAUNET STADION (STEINKJER): Herrelaget hadde mulighetene, men klarte ikke å få hull på byllen i en tøff kamp fredag kveld.

Det var ikke lett å få has på Odin Holm på Guldbergaunet.

De blåkledde fra Tillerbyen gikk rett i strupen på et nedrykksplassert Steinkjer-lag. Angrepstrioen Ole Jørgen Stegavik, Odin Thiago Holm og Robin Johansen Hermanstad hadde gode muligheter i løpet av de første minuttene, men det var bare nesten.

Etter 17 minutter fikk dagens Tiller-kaptein Martin Berdal et godt treff på frispark, men keeper reddet. Rett etterpå kunne Stegavik ha scoret alene med keeper etter et perfekt timet løp og nedtak, men han ble presset i skuddøyeblikket og ballen trillet inn til keeper.

Kort tid senere fikk Hermanstad en lignende mulighet etter å ha snappet ballen fra hjemmelagets siste forsvarer, men også her ble det bare nesten alene med Steinkjers sisteskanse.

Steinkjer kom bedre med mot pause, og Tiller hadde ikke dyktigheten på sin side da de fosset i angrep som stoppet opp rundt 16-meteren. Allikevel hadde ikke Tiller-keeper Erland Tangvik, med et nykomponert forsvar foran seg, veldig mye å gjøre før hvilen.

Tverrliggertreff

Andre omgang startet minst like godt som den første.

I løpet av de første minuttene gjorde Holm det meste selv da han passerte Steinkjer-forsvaret, men skuddet fra skrått hold ble godt reddet av hjemmelagets keeper.

Rett etterpå fintet Hermanstad seg forbi backen og dro innover i feltet. Mot keeper la han ut til Andreas Druzkowski, men skuddet ble utrolig nok blokkert på streken og gikk til hjørnespark. På det påfølgende hjørnesparket headet Hermanstad i tverrliggeren!

Redning på strek

De neste minuttene ble preget av en åpen kamp med brukbare halvsjanser til begge lag. Steinkjers største mulighet kom etter et innlegg som ble tatt ned i feltet og avsluttet fra ti meter, men ballen føk over mål.

Tiller satte etter hvert inn sluttspurten. Fem minutter før slutt kom Gard Ragnar Killingberg til en avslutning på et hjørnespark, men forsøket ble reddet på streken.

Tre minutter senere fikk Sondre Bondø Garstad en gyllen mulighet på nok et hjørnespark, da han sto mutters alene bak i feltet, men skuddet ble godt reddet av Steinkjers målvakt.

Ingen av lagene klarte å sprekke smultringene på overtid. Kampen endte dermed 0-0.

Neste oppgjør er A-lagets siste før sommerferien. Den spilles mot Ranheim TF 2 fredag 28. juni kl.19.00 på TOBB Arena Sør.

Dette blir også for øvrig Odin Thiago Holms siste Tiller-kamp - for denne gang.

Steinkjer FK 0 - 0 Tiller IL

11. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 21. juni 2019 kl.18.30
Gult kort Tiller: Sindre Olufsen (48')
Tilskuere Guldbergaunet Stadion (Steinkjer): ca 200

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Kasper Røe - Martin Kristoffer Berdal (k) - Andreas Druzkowski
Niklas Lyngvær Iversen - Sindre Olufsen - Espen Johnsen
Ole Jørgen Stegavik - Odin Thiago Holm - Robin Johansen Hermanstad

77' Hermanstad --> Sondre Bondø Garstad
82' Johnsen --> Alpha Doboyou
84' Stegavik --> Magnus Bjerke

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Jonathan Smerkerud Frønes.