Byåsen 3 - 5 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 21. Jun 2019

DALGÅRD KUNSTGRESS (DALGÅRD): Tillers nest beste herrespillere fortsetter ferden videre mot tabelltoppen i 6. divisjon.

Thomas Lerstadgrind (t.v.) og Stian Knutsen jubler over førstnevntes scoring sent i andre omgang.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangstart med 1-0 etter bare 12 minutter ved Stian Knutsens gode treff, men hjemmelaget fra Trondheim vest utlignet til 1-1 kort tid etterpå.

Tiller hadde økt til andre gir da Arnaud Habarurema fikset 2-1 og ny ledelse før halvtimen var spilt, før Robin Stiauren la på til 3-1 med et hardt skudd få minutter senere.

Ledelsen holdt seg til pause, og da Preben Holm Aune økte til 4-1 alene med keeper tidig i andre omgang, trodde man at kampen var over.

Men Byåsen ville det annerledes. Alene med Tiller-keeper Mats Hagen reduserte de til 2-4 kort tid etterpå.

Thomas Lerstadgrinds suser fra parogtjue meter i lengste hjørne sørget for en etterlengtet Tiller-scoring og punktering i det 78. spilleminutt.

Selv om Byåsen reduserte nok en gang, var det for sent.

Tiller kunne juble over nok en trepoenger i 6. divisjon.

Neste kamp for herrer-2 er borte mot Sverresborg 2 torsdag 27. juni kl.20.00. Dette er den siste kampen før sommerferien.