G14: Sjetne 2 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller gikk seirende ut av lokaloppgjøret og klatret over nedrykksstreken.

Tiller seiret fortjent i lokaloppgjøret mot Sjetne. Her jubler gutta etter Bo Johannes Sætrans 3-1-scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på kampen de måtte vinne for å ha best mulig sjanse til å overleve på øverste nivå til høsten.

Etter bare åtte minutter fikset Steffen Vilvang Halseth 1-0, og det var "gjestene" som styrte det meste av banespillet innledningsvis.

I det 30. spilleminutt doblet Sebastian Lien Bjørgmo ledelsen til 2-0 med et flott skudd utenfor 16-meteren, men Sjetne reduserte rett før pause.

Etter sidebytte fikk Tiller nok en solid åpning på omgangen da Bo Johannes Sætran la på til 3-1, men Sjetne ga seg ikke. De reduserte nok en gang til 2-3 på et frispark, men blåtrøyene fra høyden hadde ikke tenkt å legge seg bakpå.

Nesten umiddelbart etter avspark gikk Tiller rett i angrep, og Petter Solbakken økte ledelsen til 4-2 med et smart skudd alene med keeper.

Kampen ebbet ut i en viktig og fortjent trepoenger for Tiller, som nå klatrer over nedrykksstreken med to kamper igjen å spille. Blåtrøyene vet at én seier til er nok for å sikre spill i øverste divisjon også til høsten.

Neste kamp er mot Flatås onsdag 19. juni kl.18.00 på Eberg kunstgress.