Kategori

G14: Sjetne 2 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller gikk seirende ut av lokaloppgjøret og klatret over nedrykksstreken.

Tiller seiret fortjent i lokaloppgjøret mot Sjetne. Her jubler gutta etter Bo Johannes Sætrans 3-1-scoring.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en perfekt start på kampen de måtte vinne for å ha best mulig sjanse til å overleve på øverste nivå til høsten.

Etter bare åtte minutter fikset Steffen Vilvang Halseth 1-0, og det var "gjestene" som styrte det meste av banespillet innledningsvis.

I det 30. spilleminutt doblet Sebastian Lien Bjørgmo ledelsen til 2-0 med et flott skudd utenfor 16-meteren, men Sjetne reduserte rett før pause.

Etter sidebytte fikk Tiller nok en solid åpning på omgangen da Bo Johannes Sætran la på til 3-1, men Sjetne ga seg ikke. De reduserte nok en gang til 2-3 på et frispark, men blåtrøyene fra høyden hadde ikke tenkt å legge seg bakpå.

Nesten umiddelbart etter avspark gikk Tiller rett i angrep, og Petter Solbakken økte ledelsen til 4-2 med et smart skudd alene med keeper.


Kampen ebbet ut i en viktig og fortjent trepoenger for Tiller, som nå klatrer over nedrykksstreken med to kamper igjen å spille. Blåtrøyene vet at én seier til er nok for å sikre spill i øverste divisjon også til høsten.

Neste kamp er mot Flatås onsdag 19. juni kl.18.00 på Eberg kunstgress.

Se tabellen her.


Kampfakta:

Sjetne IL 2 (1) - (2) 4 Tiller IL
0-1 Steffen Vilvang Halseth 8'
0-2 Sebastian Lien Bjørgmo 30'
1-2 34'
1-3 Bo Johannes Bromset Sætran 43'
2-3 55'
2-4 Petter Selvaag Solbakken 56'

6. serierunde BDO-serien G14 11er 1. divisjon avdeling 3 vår
Lørdag 15. juni 2019 kl.12.00
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 50


Laget:

Oskar Hojem, Marius Johnsen, Eirik Lervik, Benjamin Lillehaug Kvam, Jørgen Urfjell Rørvik, Lars Michael Løkken, Alexander Kvalvik, Steffen Vilvang Halseth, Alex Thien-Lac Nguyen, Sebastian Lien Bjørgmo, Bo Johannes Bromset Sætran, Elias Kvam Aalberg, Nhat-Huy Ngoc Nguyen, Petter Selvaag Solbakken, Aaron Victor Baranyizigiye.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.