Frønes i A-stallen

Postet av Marius L. Larsen den 7. Jun 2019

Juniorspiller Jonathan Smerkerud Frønes tas opp i A-stallen.

Jonathan tildeles draktnummer 23. Her med hovedtrener Evjen.


Tiller Idrettslag Fotball er stolt over å kunne meddele at Jonathan Smerkerud Frønes (16) blir ny A-lagsspiller med virkning fra i dag, 7. juni.

Etter å ha hatt en vinter preget av skader, har angrepsspilleren bygd seg opp og gjort sine saker strålende på trening og i kamp både for junior og senior.

Han er født i 2002 og har bursdag i desember, noe som gjør at han vil bli den nest yngste A-lagsspilleren på herresiden i Tiller Fotball per dags dato.

Hovedpersonen selv er beskjeden når han skal beskrive sine styrker.

- Jeg er relativt rask, god med ball og ønsker å score mål. Jeg gleder meg virkelig til å spille sammen med de store gutta, og jeg skal fortsette å jobbe knallhardt for å få spilletid.


- Veldig spennende

Hovedtrener Simon Hustad Evjen er glad for sin nye "signering", og begrunner det med følgende:

- Jonathan er en spiller vi har fulgt lenge, og han har tatt store steg de siste par årene. Han er en teknisk begavet spiller med god forståelse og en fin høyrefot, og så har han også en stor treningsiver og seriøsitet som fortjener hans plass på A-laget.

- Han blir spennende å følge den kommende tiden, og vi håper han fortsetter å være like ivrig i treningsarbeidet sitt, for da kan dette bli riktig spennende, forteller Evjen før han følger opp:

- Ekstra gøy er det at nok en Tiller-gutt går gradene og tar steget helt opp til oss. Det viser at vi har tro både på spillere, lag og klubb. Vi skal ikke forhaste oss for å nå målene.


Vi gratulerer Jonathan med en plass i A-lagsstallen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline