Før kampen: Tiller - Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 19. Mai 2019

Det er duket for en tidlig toppkamp i 3. divisjon kvinner mandag kveld.

Thale Hinsverk (i midten), Kaisa Øien Aune og resten av gjengen har startet sesongen glimrende. Nå venter avdelingsfavoritten.


Tiller IL - Strindheim IL
5. serierunde
3. divisjon kvinner avdeling 1
Mandag 20. mai 2019 kl.20.45
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Skyet, 16 grader, svak vind

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Strindheim velkommen til det som må betegnes som en real toppkamp allerede i mai.

Det har alltid vært tøffe oppgjør mellom disse to lagene, og det er historie som brer seg over ganske så mange år.

Og et nytt kapittel skal skrives på mandag.


Tre på rad

Jentene fra Leangen har i likhet med Tiller åpnet med bare trepoengere. Strindheim har kun spilt tre kamper mot Tillers fire, og står med ni poeng og noen få plussmål fattigere enn mandagens motstander.

De blågule innledet sesongen med en svært målrik 8-4-seier over Namsos på hjemmebane før de slo Vestbyen 2-0 i et tett og jevnt oppgjør.

I forrige serierunde ble det en 5-3-seier over Malvik.


To kamper i hver sin ende

I fjorårets to oppgjør var det også to helt forskjellige dueller som fant sted.

I vårkampen på Leangen ledet Strindheim tidlig 2-0 over et russeredusert Tiller-lag, og selv om gjestene fra sørsida prøvde å finne veien til redusering, var det Strindheim som vant fullt fortjent 3-0.

Høstens oppgjør på TOBB Arena Sør kunne ha utartet seg det samme, da Strindheim gikk opp i ledelsen før ti minutter var spilt. Men så leverte Tiller noen hinsides spilleminutter.

Blåtrøyene ga seg ikke før det sto hele 8-1 i målprotokollen.


Fire på rad

I likhet med Strindheim har også Tiller levert en plettfri start i form av resultater. På sine fire første kamper har det blitt imponerende 12 poeng og serieledelse på tabellen.

Blåtrøyene åpnet med en 4-1-seier over Gimse på hjemmebane før muligens den tøffeste bortekampen mot Steinkjer endte 4-3 og med tre poeng.

Deretter ble Namsos beseiret 7-3 under krevende forhold på TOBB Arena Sør, og nå sist imponerte Tiller mot et svært voksent og rutinert Vestbyen-lag og vant hele 7-2.


Alle tilgjengelige

Til årets første oppgjør mot avdelingsfavoritten håper trenerteamet at årets russ er spilleklare. En siste test før kampstart er høyst sannsynlig.

Ellers har resten av gjengen fått trent godt i dagene før nasjonaldagen. Det meldes om ingen skade- eller sykdomsproblemer, så samtlige spillere skal være tilgjengelige for seleksjon.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.