Tiller 7 - 3 Namsos

Postet av Marius L. Larsen den 5. Mai 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): En pangstart, noen slappe minutter og en sterk avslutning sørget for målfest og tre poeng.

Kaptein Andrea Holm Aune (med hvitt pannebånd) steg til værs og åpnet målprotokollen.

De blåkledde fra Tillerbyen virket som om de trivdes med den kritthvite kunstgressbanen på TOBB Arena Sør denne søndagen, for etter bare fem minutter sto det 1-0 i målprotokollen.

Celine Kleiven Vevle fant kaptein Andrea Holm Aune med et perfekt innlegg i feltet, og fra sju meter stanget hun inn 1-0 i lengste hjørne på lekkert vis.

Tiller var virkelig på hugget i minuttene som fulgte. De hadde store sjanser alene med keeper, men det var ikke før i det 13. minutt at ledelsen ble doblet. Thale Hinsverk fikset 2-0 med et skudd fra kloss hold etter et godt angrep.

Målfest

Selv om gjestene reduserte på et langskudd bare minuttet senere, ble tomålsledelsen opprettholdt da Sandra Aardahl Gulstad la på til 3-1 etter å ha rundet keeper.

I det 20. minutt sto det 4-1. Nok en gang var det Hinsverk som var sist på ballen etter et solid angrepsspill, men det gikk bare fem minutter før Namsos reduserte til 2-4 på et hjørnespark.

Mot pause skjedde det lite, men Tiller gikk hardt ut også etter sidebytte.

Kaisa Øien Aune traff tverrliggeren på et frispark, Holm Aune skjøt like utenfor og Hege Snåsøy Hovdahl tvang frem en god redning fra Namsos' keeper.

Stor sluttspurt

Og så tok det fart igjen.

Åtte minutter før slutt la Gulstad på til 5-2 og punkterte dermed kampen med sin scoring alene med keeper, og det ikke ikke lange tiden før samme person økte til 6-2.

Namsos reduserte så etter kluss i bakre rekker, men på overtid fastsatte Synne Bye-Andersen sluttresultatet til 7-3 fra ti meter.

Nok en seier for kvinnelaget, den tredje i rekken, men her det ingen tid til hvile. Neste kamp er mot Vestbyen torsdag 9. mai kl.20.00 på Hammersborg kunstgress.