De eldste viste vei

Postet av Marius L. Larsen den 29. Apr 2019

Herrelagene med trepoengere, mens kvinner-3 og G16 tapte. Slik var kamphelga.

Tiller-beboeren Espen Johnsen (i midten) scorte klubbens første mål i Norsk Tipping-ligaen på lørdag.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på flere steder i siste helga i april, og det startet med blandet drops på fredagskvelden.

G13-2 gjestet Malvik på Viksletta, og der ble det en real målfest. De blåkledde ga seg ikke før det sto 9-6 i målprotokollen, og de kunne dermed juble over tre sterke poeng.

Samtidig var det duket for seriestart for kvinner-3 i 7er-serien, der de tok imot et voksent Trygg/Lade 2 på TOBB Arena Sør. Der hadde ikke blåtrøyene dagen, for Trygg/Lade 2 stakk fra tidlig og vant hele 10-2.


Herrelagene uten baklengsmål

Lørdagen startet med et 2-0-tap for G16-2 i bortemøtet med Heimdal, før herrer A tok imot Orkla i Norsk Tipping-ligaen senere på ettermiddagen.

Mål fra Espen Johnsen og Oskar Stølan sikret årets første seier da gutta i helblått vant 2-0 på TOBB Arena Sør.

Søndag startet like bra som lørdagen ble avsluttet. Et rutinert herrer-2-lag gjestet Leksvik i 6. divisjon, der Bjørn Tore Clausens 1-0-scoring rett før pause var det eneste som skilte lagene.

Tiller 2, med den unge A-lagsspilleren Magnus Kristoffersen i storslag, produserte mer enn nok til å vinne med større margin, men tre poeng er tre poeng.

Helga ble avsluttet med G16-1s 3-0-tap hjemme for Verdal før J13-2 tapte 6-3 for Sjetne på bortebane.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline