- Vi skal ikke hvile

Postet av Marius L. Larsen den 7. Apr 2019

Kvinnetrener Geir Arne Kristiansen forteller om en enorm glede til seriestart i både 3.- og 4. divisjon.

Geir Arne Kristiansen har vært med i spillet lenge. Nå er det en ny utfordring som venter.


De blåkledde fra Tillerbyen er ferdig med vinterens avhandlinger med snø, minusgrader og futsal. Nå er det grønne baner og 11 mot 11 som gjelder, der det hele starter mandag kl.20.00 på TOBB Arena Sør.

Men det skal også påpekes at vinterens aktiviteter har vært suksessfull, skal vi tro Kristiansen.

- Vi har fått trent veldig godt på svært gode forhold på Tempe og i KVT-hallen. Det har vært en fin miks med fire mot fire i futsal og litt flere på større bane utendørs. Vi har vel hatt to utendørstreninger som har vært utfordrende med tanke på været, men ellers skal vi slettes ikke klage.


Alle går godt sammen

Kristiansen ble ny hovedtrener i et stort trenerapparat foran årets sesong, og fjorårets Trondheims-Ørn-trener skryter av sammensmeltingen mellom hele tre lag.

- Jeg synes året har startet veldig bra. Vi er mange spillere på trening, og alle jentene ser ut til å gå veldig godt sammen. Vi startet med hospitering i fjor, og det ser vi nå har betalt seg. Det er kjempegod stemning for tiden.

- Samtidig har det fungert utrolig bra med oss på trenersiden. Vi er sju personer som har forskjellige oppgaver, og med god planlegging til hver trening, føler jeg at spillerne har respondert veldig positivt på opplegget, forteller hovedtreneren.


Les også: Forhåndsomtale av seriestarten


- Må tørre å ta mulighetene

Innendørs i KVT-hallen og i futsalserien har spillerne fått jobbet mye med en-mot-en og kombinasjonsspill, som de har tatt med utendørs på litt større flater.

Forrige måned vant Tiller bronse i futsal-NM, og med en tredjeplass i fjorårets 3. divisjon i bakhodet, er det da noen forventninger i år, mon tro?

- Vi har gode spillere i en stor stall, og vi har som alle andre lyst til å vinne kampene vi spiller. I fjor ble det en fin tredjeplass, så får vi se om vi tar nye steg i år. Spillerne er ambisiøse av natur, så vi kommer til å kjøre på i hver kamp. Vi skal være offensive og tørre å ta mulighetene som kommer. Vi skal ikke hvile, det skal være sikkert, forklarer Kristiansen.


Må være best for å bli best

I Tillers avdeling er det flere sterke lag som satser. Kristiansen vil ikke snakke om noen opprykksduell, men vil at Tiller skal henge med «der oppe».

- Det er et par lag som skiller seg ut, og så er det noen lag vi vet har hentet endel nye spillere som kan gjøre det bra. Her blir det nesten bare tøffe kamper. Vi ønsker kjempe med de beste, men da må også vi være på vårt beste.

Mandag kl.20.00 sparkes 3. divisjonsesongen i gang mot Gimse på TOBB Arena Sør, og ett døgn senere er det 4. divisjonslaget som er i aksjon borte mot Sverresborg.

Kristiansen er optmistisk på sesongstarten som forhåpentligvis fører til mange folk på tribunen.

- Vi gleder oss enormt til det hele starter i gang. Vi er stolte av å ha mange som støtter oss i hver kamp, og hjemme på TOBB Arena Sør er det nesten alltid bortimot et tresifret antall publikummere. Vi skal prøve så godt vi kan å underholde slik at støtten fortsetter, meddeler treneren før han legger til:

- Og så går vi alltid for tre poeng.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert avIdrettenOnline