Berdal klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 28. Mar 2019

Martin Kristoffer Berdal er klar for Tiller Idrettslag Fotball.

Berdal fortsetter i helblått også denne sesongen.


Forsvarsspilleren fra Inderøya er den siste spilleren som melder overgang fra fjorårets Tillerbyen til Tiller og herrelaget i Norsk Tipping-ligaen.

24-åringen har spilt 2. divisjonsfotball for både Tillerbyen (2014 og 2015) og Byåsen TF (2017), samt ett år for Steinkjer i 3. divisjon i mellom de to førstnevnte. Han vendte tilbake til Tillerbyen i forkant av 2018-sesongen og spilte 22 kamper.

Berdal følger etter en tilnærmet samlet flokk av tidligere Tillerbyen-spillere som ytret et ønske om å spille i Tiller i 2019, men i likhet med keeper Erland Tangvik, var det lenge usikkert på om Berdal skulle ta på seg Tiller-drakta.


Les også: Tangvik signerer


- En herlig gjeng

Også han har nemlig trent med en eliteserieklubb gjennom hele vinteren, men to uker før seriestart er han klar for nok et år i helblått.

- Jeg synes dette er en herlig gjeng å spille sammen med. Vi presterte veldig bra i fjor, og det er ingen grunn til å tro noe annet i år. Vi har fått en god vinter med et godt trenerteam, og nå gleder vi voldsomt til det hele starter lørdag 13. april.

- Det er alltid spenning i lufta når våren er i anmarsj og seriestarten er like rundt hjørnet. Det er en stor optimisme innad i laget og vi har mange spillere med fantastiske ferdigheter. Vi skal være klare når det sparkes i gang, forteller Berdal.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker Martin velkommen til klubben!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert avIdrettenOnline