Tiller 2 2 - 1 Utleira

Postet av Marius L. Larsen den 16. Mar 2019

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Kvinnelaget snudde OBOS-cupkampen mot Utleira lørdag ettermiddag.

Midtstopper Kaisa Øien Aune (i midten) jubler sammen med assistdronningen Vilde Winge Kristiansen og bunnsolide Tuva Wessel Tvervåg etter kampslutt.


De blåkledde fra Tillerbyen visste at det skulle bli en adskillig tøffere kamp mot Utleira enn de foregående OBOS-cupkampene, men en større motbakke ble det etter fem minutter.

Utleira tok ledelsen på et hjørnespark som gikk rett i bakre stolpe i mål, og det var rett etter at Thale Hinsverk ikke hadde hellet med seg i duellen alene med keeper.

Men Tiller svarte kraftig. En helt vidunderlig målgivende pasning fra Vilde Winge Kristiansen sørget for at Victoria Sande Petersen fikset 1-1 da hun satte ballen lekkert til side for keeper og i mål fra kloss hold.

Sjansene bølget begge veier. Sande Petersen var nære ved å sende Tiller i føringen etter en elegant flikk over siste forsvarsspiller, men skuddet fra nært hold gikk rett på keeper.

Utleira var heller ikke ufarlige. De hadde to store muligheter rett før pause, men Tiller-keeper Tuva Wessel Tvervåg var årvåken og reddet mesterlig ved begge anledningene.


Gulstad stanget inn vinnermålet

Etter sidebytte var det lite som skjedde til å begynne med, men så var Tiller farligst frempå. Sandra Aardahl Gulstads forsøk fra svært skrått hold smalt i nettveggen, mens Kristiansens skuddforsøk på et hjørnespark ble reddet på streken.

Men i det 77. spilleminutt ble det ny Tiller-jubel. Hinsverks perfekte innlegg på bakre stolpe gjorde at en umarkert Gulstad enkelt kunne stange inn 2-1 til de blå.

Helt på tampen ble det også dramatikk, og med korte mellomrom kom sjansene på løpende bånd. Først var Sande Petersen svært nære ved å punktere kampen alene med keeper, før en ustoppelig Tvervåg og en redning på strek fra Sara Bye-Andersen hindret utligning.


Tiller vant dermed sin andre OBOS-cupkamp og topper tabellen i pulja før siste kamp som er mot Gimse onsdag 27. mars kl.16.45 på Heimdal kunstgress.

Men allerede i morgen, søndag, skal jentene møte Tynset til treningskamp kl.15.00 på Tempe - hvis det varslede snøværet tillater det.


Kampfakta:

Tiller IL-2 2 (1) - (1) 1 Utleira IL
0-1 5'
1-1 Victoria Sande Petersen 10'
2-1 Sandra Aardahl Gulstad 77'

2. kamp OBOS-cup kvinner
Lørdag 16. mars 2019 kl.13.00
Tilskuere Tempe kunstgress (Tempe): ca 40


Laget:

Tuva Wessel Tvervåg
Aiila Renander Bransfjell - Kaisa Øien Aune - Victoria Løkken - Sara Bye-Andersen
Thale Hinsverk - Ida Skauge Stiles - Vilde Winge Kristiansen
Synne Bye-Andersen - Victoria Sande Petersen - Lise Finsrud

Innbyttere: Mia Bjerkan, Sandra Aardahl Gulstad.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline