Ute av NM

Postet av Marius L. Larsen den 3. Mar 2019

TEMPE HOVEDBANE / HEIMDAL KUNSTGRESS: 16-åringene røk ut av NM Telenor Cup.

Marius Jensen sendte G16 i føringen. Arkivfoto.

Tiller skulle kjempe om avansement til 2. runde i NM denne søndagen, men dessverre gikk det ikke helt etter planen.

Blåtrøyene stakk kjepper i hjulene til både Ranheim og Steinkjer, men gjestene pumpet mer luft i dekkene og snudde begge oppgjørene.

På Tempe ledet G16 1-0 etter ti minutter ved scoring av Marius Jensen, men Ranheim utlignet før en halvtime. Tidlig i andre omgang snudde gjestene oppgjøret, før de fastsatte sluttresultatet til 1-5.

På Heimdal sendte Louisa Stuedahl J16 i ledelsen etter 27 minutter, men Steinkjer utlignet umiddelbart. Gultrøyene scorte to kjappe halvveis ut i andre omgang før de punkterte kampen med sin 4-1-scoring rett før slutt.

Kanskje ute av NM, men sesongen har så vidt begynt. Vi gleder oss til flere spennende kamper med de blåkledde fra Tillerbyen!

G16: Tiller IL 1 (1) - (1) 5 Ranheim IL
1-0 Marius Jensen 10'