- Jeg ønsker å spille

Postet av Marius L. Larsen den 19. Feb 2019

Magnus Kristoffersen (19) gleder seg til sesongstart i Norsk Tipping-ligaen og et spesielt fotballår.

Magnus (t.v.) sammen med hovedtrener Simon.


Herrelagets nye tilvekst i en allerede solid spillerstall er en av våre egne. På mandag ble det klart at G19-spiller Kristoffersen blir A-lagsspiller etter å ha imponert gjennom en god hospiteringsordning i vinter.

Hovedpersonen selv er ydmyk, men innrømmer også at det ligger ambisjoner i drømmene.

- Dette er stort for meg, selvfølgelig. Jeg mener jeg har gjort det habilt på treningene og i kampene så langt, og det er naturligvis veldig gøy at jeg har gjort meg fortjent til en plass i A-stallen, forteller Kristoffersen.

- Tempoet på treningene er mye høyere enn det jeg har vært vant til, men jeg føler det går bedre og bedre. Det er mange gode spillere på laget, så jeg håper å lære mye i løpet av dette året. Samtidig ønsker jeg som alle andre å spille, og jeg skal jobbe knallhardt fremover for å få minutter på banen.


Les også: Kristoffersen opp i A-stallen


Det beste kommer

Kristoffersen var en real målgeit i angrepet for G19 i fjor høst, men han er også en spiller som passer fint i en indreløperposisjon.

Hovedtrener Simon Hustad Evjen skryter godt av sin nye elev.

- Magnus representerer en komplett idrettsutøver i dag. Han er seriøs, har gode holdninger og ikke minst ferdigheter. Gjennom de hittil to vintermånedene har han fått vise seg frem fra en god side, og det beste skal vi få frem i ham med tiden til hjelp.

- Vi har hatt flere gode juniorspillere på treninger i vinter, og her er det opp til hver enkelt å ta sjansen når den kommer. Dette viser at det gror svært godt i Tiller, forklarer Evjen før han legger til:

- Vi begynner å få en fin miks av Tiller-gutter, spillere som har vært her lenge og spennende spillere utenfra. Konkurransen om plassene er stor.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline