Kategori

Blå finale i Puma Cup

Postet av Marius L. Larsen den 13. Feb 2017

Les oppsummering av helgas futsalkamper i Størenhallen, Kotenghallen og Leangenhallen.

Blå-hvit jubel i Puma Cup. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var selvfølgelig i aksjon også denne helga, og det var ikke akkurat få kamper våre gutter og jenter skulle kjempe i.

Først ut på søndag var vårt futsallag i 2. divisjon Midt-Norge, der blåtrøyene skulle avslutte årets innendørssesong i Leangenhallen.

Møtet med avdelingsvinner Trondheim Troll ble jevnere enn først antatt, og Tiller kunne heve hodet etter et knepent 4-2-tap. I kamp nummer to slo de Byneset 5-3, og sikret dermed tredjeplassen på tabellen. Da hadde det lite å si at det ble 4-1-tap for hardtsatsende Utleira 2 i årets siste kamp søndag ettermiddag.

Gratulerer med en flott tredjeplass, gutter!


Første seniorcup ble tidlig exit

Vårt unge kvinnelag, som for øvrig ikke innehar noen spillere i senioralder, deltok i Gauldalscupen på søndag, og der opplevde de et tøft møte med eldre og mer fysisk sterke motstandere.

Det ble tap for både NTNUI 2 (0-2) og Støren 1 (1-2), og med uavgjort mot Gimse (2-2) og Sokna 2, røk blåtrøyene ut av gruppespillet i deres første seniorturnering noensinne.

Nå rettes fokuset mot J19-NM lørdag 4. mars.


Storeslem i Puma Cup

I Kotenghallen skulle det derimot bli storjubel for våre (kommende) 16-åringer. De deltok med fire lag i den siste helga av Puma Cup, og to av lagene avanserte til sluttspillet søndag ettermiddag.

Både Tiller 1 og Tiller 2 hadde få problemer med å nå semfinale, men da skulle det bli jevnere. Mot Strindheim 2 opplevde Tiller 2 å ligge under 1-0 tidlig, men utligningen få minutter før slutt ga golden goal. Det tok ikke mange minutter før Tobias Aavik hamret inn 2-1 til ellevill jubel både på banen og tribunen.


Se bilder fra Puma Cup her!


Tiller 1s semifinale mot arrangørklubben Kolstad ble også heftig. Tiller tok ledelsen 1-0 omtrent halvveis i oppgjøret, og deretter hadde begge lag store muligheter, men det var Tiller som tok best vare på sjansene og vant til slutt 3-0.

Dermed skulle begge Tiller-lagene møtes i finalen for aller første gang i dette kullets historie, og det ble en jevn og morsom finale mellom to svært gode lag. Tiller 1 tok ledelsen etter fire minutter ved Emil Offerdal Johansen, og ikke lenge etterpå doblet laget ledelsen før Jonathan Smerkerud Frønes fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Vi gratulerer med både sølv og gull!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.