J17: Byåsen 0 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 28. Aug 2016

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): Et purungt J17-lag viste at alder er ingen hindring da tre poeng skulle kjempes om søndag kveld.

Tiller hadde full kontroll mot Byåsen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen gjestet Byåsen til denne utsattkampen i BDO-serien grunnet skoleturer tidligere i uka, og selv om blåtrøyene stilte med flere unge spillere, var det aldri noen tvil hvor seieren skulle havne hen.

Toppscorer Victoria Sande Petersen fikset 1-0 etter et strålende gjennomspill av Andrea Sivertsen Broholm etter 13 minutter, og kun tre minutter senere regnet det okser, hunder og katter da Sara Bye-Andersen headet (!) inn 2-0 fra kloss hold.

Tiril Olsen sendte Tiller foran med en sterk 3-0-ledelse til pause etter hun rundet keeper og satte ballen i mål.

Kampen ble tidlig punktert i andre omgang da Bye-Andersen økte ledelsen til 4-0 fra skrått hold, mens hattricket kom for Sande Petersen som rundet keeper både en og to ganger til henholdsvis 5- og 6-0.

Byåsen var dessuten ikke ufarlige på deres besøk i Tillers 16-meter, men 15-årige Jenny Marie Vonheim i Tiller-buret trakk ned gitteret og stengte sjappa en gang for alle.

PS! Tiller stilte med kun tre 17-åringer i dette oppgjøret. Resterende er født i 2000, 2001 og 2002.

Neste J17-kamp er førstkommende onsdag kl.19.15 borte mot Strindheim.

J17: Byåsen IL 0 (0) - (3) 6 Tiller IL
0-1 Victoria Sande Petersen 13'
0-2 Sara Bye-Andersen 16'
0-3 Tiril Olsen 23'
0-4 Sara Bye-Andersen 42'
0-5 Victoria Sande Petersen 51'
0-6 Victoria Sande Petersen 64'