J16: Tiller 8 - 3 Ranheim

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): J16 er to fattige poeng fra seriemestertittelen i BDO-serien (0. divisjon) etter en knusende 8-3-seier over Ranheim onsdag kveld.

Tiller jubler over å ha slått Ranheim. Det kan bli gulljubel neste onsdag! Foto: Marius L. Larsen.
Og hjemmelaget pangåpnet på TOBB Arena. Allerede før minuttet var spilt fant Andrea Holm Aune Victoria Sande Petersen, som rundet keeper og satte enkelt inn 1-0 før kaptein Tonje Gravdal stanget inn 2-0 på en corner fra Laura Gashi tre minutter senere.

I minuttene som fulgte brente Tiller flere store sjanser. Holm Aune satte ballen utenfor fra ti meters hold, Sara Bye-Andersens forsøk skrudde seg like utenfor og Sande Petersens skudd fra skrått hold gikk midt på keeper.

Etter 25 minutter satte sistnevnte imidlertid inn 3-0 alene med keeper etter nok en målgivende pasning fra Gashi.

Kan bli mestere neste onsdag

Andre omgang startet med to nye Sande Petersen-scoringer med elleve minutters mellomrom. Først kriget hun ballen i mål i duell med keeper etter et innlegg fra Holm Aune før hun var først på returen fra Celine Kleiven Vevles tverrliggerskudd.

Etter 62 minutter var Gravdal sikker da hun økte til 6-0 fra straffemerket, mens Vevle fikset Tillers sjuende scoring for dagen fra kloss hold under 60 sekunder senere.

Holm Aune la på til 8-0 etter 68 minutter, ikke lenge etter at også hun traff tverrligeren, før noen slappe sluttminutter førte til at Ranheim reduserte tre ganger, to alene med Tiller-keeper Hedda Kolstad og en på et hjørnespark på overtid.

Tiller vant dermed 8-3 over Ranheim, og leder fremdeles med fem poeng på sølvplasserte Byåsen på tabellen med to kamper igjen å spille. Neste onsdag kan det hele avgjøres da Tiller reiser til Tynset.

J16: Tiller IL 8 (3) - (0) 3 Ranheim IL
1-0 Victoria Sande Petersen 1'
2-0 Tonje Gravdal 4'
3-0 Victoria Sande Petersen 25'
4-0 Victoria Sande Petersen 49'
5-0 Victoria Sande Petersen 60'
6-0 Tonje Gravdal (str.) 62'
7-0 Celine Kleiven Vevle 63'