Tiller 4 - 1 Sjetne

Postet av Marius L. Larsen den 4. Aug 2015

TOBB ARENA (TILLER): Jørgen Oldervik skrev historie med den aller første scoringen på TOBB Arena-kunstgresset i 4-1-seieren over Sjetne mandag kveld.

Sindre Olufsen (t.h.) scorte sitt første A-lagsmål i møtet med Sjetne. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen fikk en tøff start mot et godt Sjetne-lag, og i løpet av det første kvarteret hadde burgundertrøyene to store muligheter, der Tiller-keeper Fredrik Røstvold reddet på solid vis ett av dem.

Rett før første pause fikk Brage Rimol en stor mulighet til å sende Tiller i ledelsen etter selv å ha brutt Sjetne langt inne på egen halvdel, men forsøket fra kloss hold gikk utenfor.

Etter 33 minutter headet Jørgen Oldervik inn 1-0 fra skrått hold på pasning fra Rune Langørgen - det aller første målet på det nye kunstgresset - før Langørgen doblet ledelsen med et hardt skudd to minutter senere etter en strålende pasning fra Ruben Rostille.

Dobbel fra Langørgen - Olufsen første mål

Langørgen var virkelig i siget, og la på til 3-0 etter 48 minutter med en kontant heading på bakre stolpe etter en perfekt corner fra Olav Bleivik Wist.

Lillebror Magnus briljerte på midtbanen etter ett års skadeavbrekk, og var en viktig bidragsyter til at Tiller fortsatte å male på de siste 25 minuttene.

Etter 54 minutter skulle nemlig Tillers yngste legge på til 4-0. Et hardt skudd fra Oldervik måtte keeper gi retur på, og først på returen var G16-spiller Sindre Olufsen, som fra skrått hold satte ballen hardt over keeper og høyt i mål.

Minuttet senere reduserte Sjetne ved Krister Malmo med et smart skudd alene med Røstvold, men A-lagsdebutant og G19-spiller Erlend Blengsli hadde sammen med resten av forsvaret god kontroll på motstanderen.

Treningskampen ebbet ut i en fin 4-1-seier for blåtrøyene.

Tiller IL 4 - 1 Sjetne IL
1-0 Jørgen Oldervik 33'
2-0 Rune Langørgen 35'
3-0 Rune Langørgen 48'
4-0 Sindre Olufsen 54'
4-1 Krister Malmo 55'