J16: Ranheim 2 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 20. Mai 2015

DNB ARENA (RANHEIM): J16 kom kraftig tilbake etter å ha ligget under 2-0 til pause, men et massivt sjansesløseri førte til at det ikke ble med tre poeng hjem.

Kaptein Tonje Gravdal (nr. 8) utlignet på straffespark for Tiller. Begge foto: Marius L. Larsen.
Det var et heltent Tiller-lag som entret serielederens hjemmebane denne onsdagskvelden, og dagens hvitkledde spillere gikk rett i strupen på vertene.

De første tjue minuttene ble brukt et hav av sjanser for gjestene fra Tillerbyen, men ingen av forsøkene ville inn i nettmaskene.

Heller ikke Victoria Sande Petersen, som skjøt like utenfor fra 15 meter, og Sara Bye-Andersen, der skuddforsøket ble blokkert alene med keeper, klarte ikke å sende Tiller i ledelsen.

Ranheim tok ledelsen

Og det utnyttet hjemmelaget. Fem minutter før pause sto det en Ranheim-spiller helt alene i feltet og satte ballen forbi Tiller-keeper Hedda Kolstad og i mål til 1-0.

På overtid av første omgang skulle det gå fra vondt til verre da Ranheim doblet ledelsen etter et flott angrep som endte med et skudd fra skrått hold.

Ranheim var mest aggressive rett etter pause, men det var Tiller som etter hvert tok over også denne omgangen.

Berge glohet - Gravdal iskald

Etter 46 minutter skulle Tiller endelig juble for nettsus. Victoria Berge dro fram et realt soloraid på høyresiden, driblet seg forbi venstrebacken og hamret inn reduseringen i lengste hjørne.

Tolv minutter senere var samme spiller frempå igjen, og kjørte såpass karusell med motstanderne at hun ble holdt i drakta på vei gjennom slik at dommeren pekte på straffemerket.

Kaptein Tonje Gravdal hadde mål i blikket, og satte ballen kontant i mål til 2-2.

Det var gjestene som jaktet vinnermålet i sluttminuttene, men nok en gang sto det på avslutningsøyeblikket som tilsa at 2-2 ble det endelige resultatet.

J16: Ranheim IL 2 (2) - (0) 2 Tiller IL