G16: Tiller 3 - 1 Rødde

Postet av Marius L. Larsen den 19. Mai 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): G16-laget kjempet i 80 minutter og vant fortjent over Rødde foran 100 tilskuere tirsdag kveld.

Tiller jubler over tre nye poeng etter å ha beseiret Rødde. Begge foto: Marius L. Larsen.

Tillerbyens beste G16-spillere sto samlet i helblått fra start av, men det var allikevel gjestene i sort som var mest aggressive i åpningsminuttene. Etter seks minutter ble et frispark styrt i stolpen, og Tiller var dermed advart.

Hjemmelaget tok etter hvert over kampen, og etter 17 minutter kom Tiller alene med keeper, men verken Sindre Olufsen eller Stian Thanem klarte å passere ballen forbi sisteskansen.

Sju minutter senere ble det derimot jubel for supporterne i blått. Et godt slått frispark fra Fredrik Meland Johnsen ble stusset i mål av Didrik Østlyng Tingstad, men Tiller nøyde seg ikke med dette.

Etter 33 minutter doblet Thanem ledelsen på en retur fra keeper, men bortelaget kunne fort ha redusert like før pause, da et skudd fra kloss hold traff stolpen og påfølgende retur havnet over mål.

Eidet satte inn det tredje

Andre omgang bar preg på at ingen av lagene ville gjøre noen grove feil, og begge lag hadde sine muligheter rett etter hvilen, men det var ikke før i det 63. minutt at det ble ny jubel i Tiller-leiren.

Vegard Eidet satte ballen sikkert til side for keeper og i mål til 3-0, og dermed trodde de fleste at kampen var punktert.

Men Rødde fikk sin nettkjenning tre minutter senere på straffespark, og de kunne fort ha scoret igjen, men Tiller-keeper Eirik Alstad hindret nytt baklengsmål med flere viktige inngripener.

Tiller red av den lille stormen som kom mot dem med ypperste glans, og innkasserte tre nye poeng i 1. divisjon.

G16: Tiller IL 3 (2) - (0) 1 Rødde FK
1-0 Didrik Østlyng Tingstad 24'
2-0 Stian Thanem 33'
3-0 Vegard Eidet 63'
3-1 (str.) 66'