Fram 4 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 14. Mai 2015

FRAMNES STADION (SKATVAL): A-laget ledet 2-0 til pause, men kollapset fullstendig i andre omgang.

17-årige Elias scoret i sin A-lagsdebut mot Fram. Begge foto: Kevin Karlsen.
De blåkledde fra Tillerbyen åpnet med medvind i ryggen, men det var hjemmelaget som var friskest de første minuttene.

De store sjansene uteble i åpningsfasen, og etter hvert tok Tiller mer over. Etter 34 minutter fant Fredrik Schevig Jørgen Oldervik på et løp gjennom vertenes midtstopperpar, og sistnevnte styrte ballen forbi en utrusende keeper og i mål.

Tre minutter senere var A-lagsdebutant Elias først på ballen som ramlet ned i feltet, og fra 14 meter hamret han inn 0-2 i lengste hjørne.

Overkjøring fra hjemmelaget

Etter pause var det dessverre et helt annet Tiller-lag på banen. Det var for lange avstander mellom leddene og Fram virket mye piggere i det de foretok seg.

Dermed var det ikke ufortjent at de reduserte til 1-2 etter 63 minutter alene med Tiller-keeper Fredrik Røstvold, og sju minutter senere var lagene like langt med en eksakt samme situasjon fra motsatt side.

Sju minutter før full tid var snuoperasjonen komplett da et skudd fra 12 meter skiftet retning og gikk i mål, før hjemmelaget punkterte kampen på en corner tre minutter på overtid.

Et skuffende resultat for Tiller som leverte en god første omgang, men som nå må jobbe knallhardt på treningsfeltet for å komme tilbake på vinnersporet.

PS! Vi gratulerer Elias med scoring i sin A-lagsdebut, og Sindre Olufsen (15) med en historisk debut da han entret banen i det 75. spilleminutt!

PPS! I et enorm fravær av spillere måtte blåtrøyene ty til hjelp fra den tidligere stopperkjempen Kristoffer Pires for å komplettere en habil spillertropp.