G19: Tiller 1 - 0 Orkla 2/Meldal

Postet av Marius L. Larsen den 22. Aug 2014

TONSTAD KUNSTRESS (TILLER): Juniorlaget hadde dyktighet og en god porsjon hell da de seiret over et forsterket Orkla-lag fredag kveld.

Namo Zengana scoret vinnermålet mot Orkla 2/Meldal fredag kveld. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkledde fra Tillerbyen ble tidlig tatt på senga av et svært offensivt Orkla 2/Meldal-lag, og gjestene fra Orkdal og Meldal kom til noen brukbare målsjanser, men klarte aldri å true Tiller-keeper Tobias Løvø.

Tiller måtte ta vare på sine muligheter i denne kampen, og det gjorde Namo Zengana til de grader. Angrepsspilleren fikk dempet ballen, vendt opp og hamret til på hel volley over keeper og i mål fra 25 meter til 1-0 etter 24 minutter.

Gjestene avsluttet omgangen best, men en svært god Løvø i Tiller-buret hindret utligning før hvilen.

Enveiskjøring mot slutten

Starten av andre omgang bare preg av flere bytter på vertene, men straks spillerne fikk litt mer tid, ble det et sterkere kollektiv fra blåtrøyenes side.

Elias fikk Tillers største sjanse i andre omgang, men skuddforsøket fra 18 meter skled av foten og gikk like utenfor.

Orkla 2/Meldal, som stilte med flere 1. divisjonsspillere, kjørte kampen fullstendig de siste 20 minuttene, og blant annet sto stolpen i veien ved to anledninger. I tillegg var også Løvø god å ha som bakerste mann.

Tiller, som avsluttet kampen med blant annet tre spillere født i '99 på banen, holdt unna og tok dermed en svært sterk seier - sin andre av to mulige denne høstsesongen.

G19: Tiller IL 1 (1) - (0) 0 Orkla FK 2/Meldal FK
1-0 Namo Zengana 24'