Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2014

ØYA MERSALG ARENA (HOMMELVIK): Vårt J16-lag kapret ett poeng i åpningskampen i 1. divisjon høst lørdag ettermiddag.

J16-laget åpnet høstsesongen i 1. divisjon med poeng i første kamp. Foto: Marius L. Larsen (arkivfoto juni 2014).

De blåkledde fra Tillerbyen var tilbake i det gode selskap i J16-seriens 1. divisjon, etter opprykket i vårsesongen, og i første seriekamp sto Hommelvik på motsatt halvdel.

Blåtrøyene kom under etter 28 minutter på et frisparkskudd fra distanse, men svarte på akkurat samme måte etter 61 minutter ved Celine Vevle.

Tiller hadde nok sjanser til å avgjøre kampen, selv om hjemmelaget fikk den største da de smalt ballen i tverrligger.

Dog maktet ingen av lagene å score vinnermålet, slik at kampen endte 1-1 denne lørdagen.

J16: Hommelvik IL - Tiller IL