Kategori

En merkbar tidslinje

Postet av Marius L. Larsen den 25. Nov 2020

Hver dag er en fest. Eller? Les Tiller Medias siste ord for dagen - på 10-årsdagen.


Å spille for Tiller er noe man kan skryte av. Man spiller i en stor klubb, på et godt lag med gode trenere og det er alltid et stort engasjement på kampdag, som tross alt er ukas høydepunkt.

I tillegg vil det bli publisert noe fra forskjellige kamper gjennom året. Kamprapporter og bilder vil alltid være på plass, og kanskje kommer det noen videosnutter.

Det gjør Tiller Idrettslag Fotball unik i breddefotballsammenheng.

Spillere har gledet seg over nye profilbilder og forhåpentligvis lese fornøyd om seg selv mens foreldre og besteforeldre kan stolt vise frem og gjerne skryte av sine etterkommere - med god grunn.

Det tar i gjennomsnitt to timer å legge ut kamprapport og bilder fra en Tiller-kamp. I snitt er det knipset 500 bilder pr kamp. Målet er å få 10 % av disse ut på nett.

Plusser man tiden på selve kampen man er på, går fort fire timer av en kveld.

Det er en halv arbeidsdag. På én kamp.


Les også: 10 år som Tiller Media


Fokus på personer, ikke tall

Jeg kan ikke klage. Jeg har gjort dette helt frivillig uten innblanding, og jeg synes det har vært utrolig gøy å få lov til å glede andre.

Det er det som gjør min hverdag som trener også så givende; det å se spillere smile og at de har det gøy.

Men man må glemme disse tallene. Et tall gir en liten gjenspeiling på hva det innebærer. Det viktigste er personene, det som gjøres og hvordan det gjøres.

Hvis et eple i butikken koster deg 10 kroner og du vet det eplet gjør deg vel, så er det kanskje lurt å kjøpe det eplet når muligheten er der.

I min tid som såkalt mediaansvarlig har jeg opplevd svært mye, på godt og vondt. Å få gode tilbakemeldinger har utvilsomt vært det morsomste, som igjen har ført til at man har hatt lyst til å fortsette.

Men tiden er knapp. Det koster å være Tiller Media basert på frivillig arbeid og med eget utstyr.

Tidslinja før og etter Tiller Media vil bli merkbart, men jeg er ikke sikker på om alle er klar over det.

Min tanke er å avslutte med stil før jul i år mens noen andre kan ta over den berømte stafettpinnen. Så ser jeg fram til å "bare" være trener for mine to lag som gir meg stor glede tilbake. Og samtidig få mulighet til å se litt på TV-en som har støvet ned.


Ha det gøy med det du gjør. Det er min beskjed til deg, uansett hva du velger å gjøre.


Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger i dag og gjennom ti lange år. Det blir satt utrolig stor pris på av meg, og det har gitt meg motivasjon til å bruke så mye tid på dette.


LL


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline