Nidelv 6 - 2 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 24. Jun 2014

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Et gigantisk sjansesløseri ble knallhardt straffet av lavtliggende Nidelv mandag kveld.

Tillers nest beste fikk ingen god avslutning på det som har vært en nærmest strålende vårsesong i 6. divisjon avdeling 4.

Allerede etter 7 minutter tok hjemmelaget ledelsen på et frispark, og åtte minutter senere doblet de ledelsen bak et svært passivt Tiller 2-forsvar.

Gjestene kom seg etter sjokkåpningen, og skapte flere gode sjanser, men verken Julian Karlgårds tverrliggerskudd, blokkering av Alexander Sotbergs forsøk fra fem meter eller Even Bergheims flikk fra åtte meter ville innenfor stengene.

Håpet sluknet

Tiller 2 spilte en bedre andre omgang, og etter 61 minutter fikk de endelig lønn for det som tross alt var en god kamp rent spillemessig av dagens hvittrøyer. Fredrik Schevigs innlegg ble til slutt klinket i mål fra kloss hold av Torkel Wahl-Olsen, og dermed var gjestene med i kampen igjen.

Åtte minutter senere gjorde Schevig det samme som Wahl-Olsen, og Tiller 2 hadde svært fortjent utlignet Nidelvs 2-0-ledelse.

Men vertene var giftige med en gang de først kom på Tiller 2s banehalvdel. Etter 76 minuter kontret de bortelaget etter å ha klarert en corner, og alene med Marius Lyng ble det 3-2.

Fire minutter før full tid gjenoppstår samme situasjon igjen, rett etter flere store Tiller 2-sjanser på bokstavelig talt åpent mål, og dermed 4-2.

På overtid hadde Tiller 2 for alvor resignert, noe som ga fritt spillerom for vertskapet, som økte ledelsen til 6-2 i en kamp som Tiller-spillerne ble stående igjen å undre seg over hvordan dette skjedde.