J16: Trygg/Lade 3 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 22. Jun 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): De blåkleddes eldste jentespillere er klar for 1. divisjon høst etter å ha beseiret Trygg/Lade i en nervepirrende kvalifiseringskamp søndag ettermiddag.

Julie Lossius Aalberg (t.h.) feirer Tillers første mål med Thea Bøe Mortensen. Foto: Marius L. Larsen.

Vinneren av avdeling 5 møtte vinneren av avdeling 7 i vårens utgave av 2. divisjon, og 16-åringene fra Trondheim nord tok ledelsen da kampen var kun fire minutter gammel, etter et skudd fra 15 meter snek seg forbi Tiller-keeper Hedda Kolstad og i mål.

Tre minutter senere utlignet dagens bortelag på Tonstad kunstgress. Julie Lossius Aalberg fikk ballen servert av Thea Bøe Mortensen alene med keeper, og førstnevnte utlignet iskaldt til 1-1.

Like etterpå fikk Sara Bye-Andersen to store muligheter, først et skudd fra seks meter i tverrliggeren og deretter alene med keeper, men hellet var ikke på hennes side.

To minutter før pause tok Trygg/Lade tilbake ledelsen med sin 2-1-scoring.

Dobbel fra Bye-Andersen

Andre omgang var ikke mer enn fem minutter gammel da Andrea Holm Aune hamret inn 2-2, men Lade-gjengen kledd i hvitt var ikke ferdige for dagen.

For tredje gang i kampen tok de ledelsen etter 58 minutter, men også de blåkledde fra Tillerbyen hadde mer på lager i det som skulle bli noen nervepirrende sluttminutter.

Fem minutter senere utlignet Bye-Andersen til 3-3, og ti minutter før full tid fant samme person nettmaskene en gang til og sendte Tiller i føringen for første gang i kampen.

Trygg/Lade jaktet utligning og ekstraomganger helt på tampen, men Pål Nyheim og Andreas Vevles lovende spillere hold unna og rykket dermed opp til høstens 1. divisjon!

J16: Trygg/Lade SK 3 (2) - (1) 4 Tiller IL