Tiller 2 3 - 1 Fosen

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Herrer-2 fikk tøff motstand av et godt Fosen-lag fredag kveld.

Marius Bondø Garstad herjet som kantspiller mot Fosen. Det resulterte i blant annet en nettkjenning.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde store planer om å fortsette seiersrekken i hjemmemøtet med Fosen, og det startet på perfekt vis da Arnaud Habarurema fikset 1-0 etter bare fem minutter på en retur fra keeper.

Så startet et stort sjansesløseri. Tiller burde ha punktert kampen til pause, for selv om Ole Jørgen Stegavik doblet ledelsen like før pause, sto stengene i veien for en større margin.

Fosen viste hvorfor de før denne runden ikke har tapt i serien, da de reduserte til 1-2 på straffespark rett etter sidebytte.

Men Tiller kjørte på.

Kim Horghagens fantastiske skudd utenfor 16-meteren etter et hjørnespark dirret i kryssfestet, og Sondre Bondø Garstads styring fra fem meter havnet over.

Dog var det en Garstad som skulle avgjøre det hele. Storebror Marius raget høyest på et godt slått hjørnespark fra Stegavik, og dermed sto det 3-1 i målprotokollen.

Tiller hadde full kontroll i sluttminuttene, og de kunne si seg fornøyd med tre nye poeng i jakten på tabelltoppen i avdelingen.