Kategori

- Vil huske det lenge

Postet av Marius L. Larsen den 27. Mai 2019

Herrelagets hovedtrener Simon Hustad Evjen forteller om en innholdsrik uke som hadde flere topper.

En konsentrert Simon Evjen under oppvarmingen før Rosenborg-kampen.


De blåkledde fra Tillerbyen har opplevd mye i løpet av kort tid. Noen berg- og balbane er kanskje ikke det rette uttrykket, men det har vært en real gledesuke for alle som er glad i Tiller Idrettslag Fotball.

Uka startet egentlig med en sen utligning borte mot Melhus i Norsk Tipping-ligaen, da Sondre Bondø Garstad sikret ett poeng langt på overtid.

Tre dager senere kom Rosenborg på besøk på TOBB Arena Sør, og det var en fantastisk suksess.

- Den kampen kommer jeg til å huske lenge, sier Evjen.


Fantastisk cupdag mot Rosenborg

Det var nemlig tilskuerrekord på en stappfull arena. Med over 20 grader, sol og en god opptakt til oppgjøret, kom hele 2512 personer for å se de blåkledde fra Tillerbyen.

- Det var en spesiell dag gjennom en spesiell uke, egentlig. Vi hadde gledet oss enormt til cupkampen, og jeg følte også vi ga absolutt alt. Flere spillere hadde krampetendenser på slutten, og det sier vel det meste.

- Kampen i seg selv er som det bruker å gå når bredde møter topp. Men vi holdt nullen i nesten en hel time, og det er utrolig sterkt mot et meget solid Rosenborg-lag. Så går vi litt opp i liminga utover i andre omgang, men vi prøver å stresse dem i sluttminuttene, og det er jeg veldig fornøyd med.

- Uansett var dette en helt fantastisk dag for alle tilknyttet Tiller. Det var mange personer i sving i dagene i forveien, og jeg vet at flere tok seg fri fra jobb på selve kampdagen for å få alt på plass. Vi kunne bare svare på den best mulige måten på banen, men jeg har også fått bare fantastiske tilbakemeldinger fra de som var til stede som synes arrangementet var veldig bra. Jeg må innrømme jeg var stolt av å være en del av det, forteller Evjen.


Imponert over mentaliteten

Når Tiller hadde fått landet igjen, var det ikke noe tid til å hvile på laurbærene. Allerede på lørdag ventet Verdal, og der var det få tegn til slitne føtter.

- Jeg synes spillemessig har vi blitt bedre og bedre. Vi leverte en solid andre omgang mot Melhus, og vi kjørte over dem med flere store målsjanser. Så måtte vi være mer kynisk mot Rosenborg i cupen, men mot Verdal igjen gikk vi offensivt til verks, meddeler hovedtreneren.

Tiller-publikummet fikk oppleve et Tiller-lag som styrte det meste av oppgjøret mot nordtrønderne, men det tok rett i underkant av 92 minutter før avgjørelsen falt, da Ole Jørgen Stegavik ble matchvinner med et smart skudd i lengste hjørne.

- Vi vinner fullt fortjent, og det er imponerende det spillerne leverer. Vi kunne fort ha falt sammen i den tredje kampen på sju dager, men vi står opp for hverandre og klarer å plukke med oss tre viktige poeng. Vi føler vi henger godt med på øvre halvdel, og nå er det opp til oss å befeste oss der vi ønsker å være på tabellen, sier Evjen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline