Fire av fem lag videre

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jan 2017

LEANGENHALLEN (LEANGEN): De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon i futsal-KM i helga.

J15s to lag vant sine innledende grupper. Foto: Geir Arne Kristiansen.


I tillegg til mange lag i vår egen Fjernvarmecup, deltok Tiller med fire lag i helgas gruppespill i kretsmesterskapet i futsal i Leangenhallen.

Futsal-KM ble gjenopptatt i år etter å ha vært nede i to år, til tross for en stor suksess sist gang, og i helga var det G15, J15 og J17 som skulle gjøre opp om sluttspillplassene.

J15s to lag var først ut på lørdag, og de skulle opp mot tøffe motstandere, men med sine ferdigheter og den sedvanlige Tiller-innsatsen, ble begge lag puljevinnere og sikret dermed avansement til sluttspillet.


Flere lag spiller senere

På søndag var G15 og J17 i aksjon, der sistnevnte - et nykomponert lag bestående av flest '01-spillere - ble nummer to i gruppa med sine tre seiere og ett tap, men avansementet var uansett sikret.

G15s to lag opplevde flere jevne kamper mot solide motstandere, men Tiller 1s sju poeng på fire kamper holdt til tredjeplass og avansement.

Tiller 2 havnet også på tredjeplass i sin gruppe med tre poeng, men dessverre var ikke dette nok til å karre seg til en plass i sluttspillet.


Sluttspillet går av stabelen sent i februar, men allerede 4. og 5. februar skal G16 (to lag), J17 (lag 2), G19 (ett lag) og J19 (ett lag) spille sine gruppespillkamper.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.