- Derfor gjør vi dette

Postet av Marius L. Larsen den 29. Des 2016

Sekretær og mediaansvarlig Marius Larsen tar ordet i det vi tar farvel med jubileumsåret 2016.

Skjermbilde 2016-04-19 kl. 23.19.20.jpg

TOBB Arena er et yndet sted for god stemning. Foto: Marius L. Larsen.


Det er alltid morsomt å gå på Tiller-kamp der man som regel treffer kjentfolk, enten det er på TOBB Arena, i Abrahallen eller kanskje i Kotenghallen. Det er alltid en prat som foregår, kanskje med en kopp kaffe, selv om jeg har bortimot 250 bilder å knipse fra denne kampen, kun for å sikre 50 brukbare bilder som kan legges ut etter endt "oppdrag".

Kamprapport som inneholder til dels ukjente navn og en forhåpentligvis stor bildeserie skal ut på nett, senest morgenen etter. Først på hjemmeside, så på Facebook, Twitter og Instagram. Selv om klokka kan bli langt over midnatt, kan man ikke sovne før å ha dobbelsjekket at både bildet og følgelig tekst på Instagram er korrekt lagt til.

Kanskje har noen spillere et nytt profilbilde før dagen er over, kanskje lagrer besteforeldrene bildet av barnebarnet til et album eller kanskje blir kamprapporten delt videre på sosiale medier i ren glede?

Det ligger mye i interesse og respekt, særlig det sistnevnte. Fra da jeg spilte aktivt (det er ikke så mange år siden, bare litt flere kilo...) var det ingen som skrev fra kampene eller knipset noen fotografier fra herlige skåringer, redninger eller feiringer. Og ja, det var internett også den gangen...

Det er over seks år siden jeg ønsket å oppdatere befolkningen i Tillerbyen, som for øvrig er det offisielle navnet på bydelen, på hva som skjer i fotballverdenen i vårt område, og siden den gang har det bare ballet på seg.

Fra senior til junior til 13-åringer. Alle fortjener en bit av kaka, mener jeg.


Systematisk arbeid overalt

2016 har vært et spesielt og svært prestasjonsfylt fotballår for alle involverte i Tiller IL Fotball. Jeg vet ikke hvor mange pokaler det til slutt ble i alle innendørscupene, men det hersker ingen tvil om at det ble svært mange!

Det ble nok en gang gull i 0. divisjon for det sprudlende J17-laget, en spennende KM-finale for fremadstormende J14 og kvalifisering til 0. divisjon for hardtarbeidende G16. Jeg kunne ha ramset opp mange flere, men da hadde du nok aldri blitt ferdig med å lese.

Tiller Idrettslag har fylt 100 år i 2016, og med en oldefar som en av de 14 stifterne av idrettslaget, er det morsomt for meg å kunne få være med på oppturen i 2016. Jeg synes samtlige spillere og trenere har vært jubileet verdig.

Jeg kan ikke skrive dette uten å gi en oppmerksomhet til styret og de som innehar verv i sportslig og anleggsutvalg. Det har blitt lagt ned en enorm jobb i styret for å få orden på det økonomiske, samtidig som arbeidet med nye prosjekter har foregått på full maskin. Sportslig har god kontroll på blant annet sonekvelder og ungdomsfotballen, og et entusiastisk hospiteringsmøte i november ga grobunn for videre føringer. Ved hjelp av anleggskomiteen har fotballavdelinga nå én fot inne i prosjektet «Starrmyra Idrettspark», der en storslagen 9-erbane vekker stor interesse for vår del.

Ny kunstgressbane og fotballhuset på TOBB Arena er to store prosjekter man kommer til å jobbe mye med i 2017. Styret håper flere vil være med å bidra til at dette blir realisert det kommende året.

Vil du være med på planleggingen?


I 2017 venter nye utfordringer for spillere og trenere, men også for oss som ser alle kamper med et speilreflekskamera rundt nakken.

Det venter nye samtaler med kjente og ukjente, nye kamper som ennå ikke er spilt og nye bilder som ikke er tatt.

Jeg vil på vegne av styret takke for årets fantastiske sesong. Det har gitt mange herlige stunder som jeg sent vil glemme. Kamper som har bikket i vårt favør, samtaler som har gitt en fornyet optimisme og ikke minst et titusentall av bilder (og noen videosnutter) som har blitt tatt.

Så til alle dere blå som legger ned utallige timer hver dag, enten det er på treningsfeltet eller i andre sammenhenger; klapp dere selv på skuldra og feir nyttår med måte.

Takk for 2016 - vi sees i 2017!


#ForzaTiller


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.