G-MAX ny utstyrsleverandør

Postet av Marius L. Larsen den 12. Des 2016


Tiller Idrettslag Fotball har signert en fireårsavtale med G-MAX Tiller med virkning fra 1. januar 2017 og til utgangen av 2020.

Avtalen innebærer en forbedret avtale med Nike Norway, en merkeavtale som først startet 1. januar 2007 og varte ut 2016. Nike er dermed med på laget i fire nye år.


Klubben hadde to andre alternativer å velge mellom, men også med innspill fra materialforvalter, var det et enstemmig styre som ønsket å samarbeide med G-MAX Tiller og Nike de neste fire årene.


Slik er avtaleomfanget

Dette får klubbmedlemmer når de handler hos G-MAX Tiller:
- 20 % rabatt på klubbrelaterte produkter (f.eks. leggskinner, rekvisita, grunntreningssko/-tekstil)
- 20 % rabatt på spesifiserte Nike-produkter (f.eks. kleskolleksjon, bager)
- 28 % rabatt på fotballsko fra alle merker
- 15 % på standardsortiment*

I tillegg mottar fotballavdelingen kickback. Dette betyr at på all medlemshandel på G-MAX Tiller får Tiller IL Fotball 3 % av kjøpesummen tilbake ved fremvisning av klubbkort.

* Standardsortiment gjelder ikke tilbud- og salgsvarer, våpen, ammunisjon, optikk, elektronikk, gave-/verdikort og netthandel.


- G-MAX skilte seg ut

Styreleder Gro Merethe Nerland er på vegne av styret svært fornøyd med den nye utstyrsavtalen.

- Vi har jobbet med dette helt siden de tidlige høstmåneder, og G-MAX Tiller skilte seg tidlig ut med en god og langvarig avtale. Vi var også enstemmig i styret med valg av klesmerke, og Tiller IL Fotball vil dermed være den eneste klubben i Trøndelag som spiller i helblått med Nike-logo på brystet i lang tid fremover, sier Nerland før hun fortsetter:

- G-MAX Tiller ligger i vårt nærområde (på Tiller Torget, red. anm.), og dermed kan våre medlemmer handle det de måtte ønske uten å dra langt. Det er gode medlemsrabatter på de forskjellige sortimentene, og samtidig vil Tiller Fotball motta 3 % i en egen kickback-avtale ved fremvisning av klubbkortet.

- Alle våre medlemmer vil få en lenke tilsendt der de laster ned klubbkortet på sin mobiltelefon. Det er også verdt å merke seg at kickback-avtalen gjelder på alle kjøp, også privat, slik at du kan støtte Tiller IL Fotball hver gang man handler hos G-MAX-Tiller, forteller Nerland.


Håvard Riise i G-MAX Tiller deler Nerlands glede angående det nye langvarige samarbeidet.

- Vi er glade og ydmyke for at en stor gruppe som Tiller IL Fotball har valgt G-MAX Tiller som leverandør av klubbutstyr, og sammen med Nike håper vi medlemmene blir like fornøyd som oss. Vi ser fram til 2017 og at vi kan få klubbkolleksjonen ut i butikken, sier Riise.


Ytterligere informasjon vedrørende klubbkort og klubbkolleksjon kommer rett etter nyttår.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.