Styremøtereferat 23. juni

Postet av Marius L. Larsen den 3. Jul 2016

Tiller-flagg.jpg


Styremøte
torsdag 23. juni 2016 kl.19.30-21.00
Klubbkontor Rosten skole

Tilstedeværende:
Gro Merethe Nerland - leder
Heidi Harsvik Alstad - kasserer
Marius Lundhaug Larsen – sekretær
Tore Kristiansen – medlem
Torill Vonheim - medlem
Kent Aasen - medlem

Ikke tilstedeværende:
Trond Espen Aalberg - nestleder


Sponsorer/samarbeidspartnere

Aasen er i dialog med KIA, en av fjorårets sponsorer som Tiller Fotball ønsker å ha med videre. En oppdatering angående dette vil komme etter sommerferien.


Utvalg

Styret er inspirert av å kunne meddele at vi har fått på plass særdeles gode utvalg i både anlegg og sportslig. Presentasjoner av disse vil komme etter sommerferien. I tillegg er det ønskelig å opprette egne utvalg for arrangement, fair play og dugnad. Har du lyst til å bidra i våre utvalg? Send oss gjerne en mail!


Barneidrettsansvarlig

Styret er glad for å kunne meddele at Knut Løvvik har takket ja til det nyopprettede vervet barneidrettsansvarlig. Løvvik har umiddelbart satt i gang arbeidet angående inkludering- og integreringsmidler. Andre tema Løvvik vil jobbe med er blant annet politiattester.


Generalforsamling TKS (/TOBB Arena)

Avholdes i august, der et nytt TKS-styre skal velges. Tiller IL skal stille med to personer i styret, Sjetne IL én. Forslag rundt bordet vedrørende interesserte personer til vervene. Styret vil jobbe effektivt den nærmeste tiden for å sørge for at riktige personer velges inn.


Fotografering

Diskusjon om fotballgruppa skal gjennomføre dette. Styret synes det er synd det ikke ble noe felles fotografering med hele Tiller IL i forbindelse med 100-årsjubileet. Forslag om å ta fotograferingen samtidig som dugnaden på TOBB Arena i august.


Dugnad TOBB Arena

Tiller Fotball vil arrangere en dugnad på TOBB Arena på en ukedag i august. Rydding av gummi, grus, stein og mye annet gøy står på agendaen, slik at vår største bane skinner om kapp med våre spillere i høstsesongen. Mer informasjon om dette kommer.


Gjerde TOBB Arena

Gjerdet mellom kiosken og klubbhuset er mangelfull. Et firma har vært og sett på gjerdet, og det vil bli komplettert etter sommeren. Styret fikk avslag fra TKS-styret på byggjerder som en mellomløsning.


Toalett TOBB Arena

Nåværende toalett må tømmes og mest sannsynlig fjernes etter siste sonekveld. Det blir mulig et nytt toalett fra et annet selskap, og en avgjørelse vil bli tatt snarlig.


Kunstgressbane Starrmyra

Tiller IL (Fotball) ligger i førersetet vedrørende en ny 9-erbane på Starrmyra. Det meddeles at styret er godt i rute med tanke på søknadsfristen til forhåndsgodkjenningen til kommunen 1. september.


Treningsavgift

Mangler flere innbetalinger på del 1 – purringer kommer i uke 26. Del 2 er planlagt å komme i slutten av august. Del 1 for 2017 er planlagt å komme i slutten av januar.


Fotballskole/aktivitetsdager

Fredag 9. til søndag 11. september er TOBB Arena sperret i forbindelse med fotballskole/aktivitetsdager.


Futsal elite

Styret ser at treningsavgiften må økes for å komme i mål med budsjettet. Det vil bli et møte med futsalansvarlige i august.


Etter en hektisk måned med flere møter og ytterlige utvekslinger og beslutninger på epost, vil styret fra og med august møtes en gang i måneden, samtidig som det solide arbeidet fra alle sammen fortsetter i et like stort tempo og omfang.


Vi ønsker alle i Tiller Fotball en riktig god og sportslig sommer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.