Styremøtereferat 10.03.16

Postet av Marius L. Larsen den 30. Mar 2016

Tiller-flagg.jpg


Styremøte 10. mars 2016
KVT-hallen

Tilstedeværende:
Lars Marius Løkken - styreleder
Tore Kristiansen - sportslig leder
Marius L. Larsen - sekretær
Jon Gunnar Halgunset - medlem


Treningsavgift

Har fått inn flere betalinger, men fremdeles noen som mangler. En del jobb å sette alt sammen korrekt pga nytt system (KX). Styret innrømmer at det har også vært litt rot fra deres side. Derfor kommer ikke del 1 for 2016 før i april. Seniorspillere i junioralder betaler junioravgift.

Rostenhallen

Forslag fra styrets side om å flytte tilsynsvaktdugnaden i Rostenhallen til junior, senior og futsal fra september 2016. Så langt har junior og futsal takket ja.
Målet er å arrangere andre type dugnader for resten av lagene i fellesskap.

KVT-hallen

Tiller Fotball har et utestående beløp til KVT som vil bli gjort opp pr omgående. Det er nå dialog med KVT om helårsleie av hall. Så langt ingen konklusjon – dialog vil fortsette den nærmeste tiden.

9-erbane Starrmyra

Kommunen er ferdige med planene. I tillegg til en 9-erbane, vil kommunen bygge forskjellige apparater rundt banen. De har gitt Tiller IL tillatelse til å sette i gang byggeprosessen med kunstgressbanen. Nå ligger det hos Tiller IL.

Klubbdugnad

Salva – salg av undertøy og sokker. Det er dialog med hovedstyret om en felles dugnad for hele idrettslaget. Tiller Fotball håper å ha en inntjening på ca 200 000 kr i året. Mer informasjon kommer etter hvert.

Egon City Syd

Kickback-avtale på 10 % til Tiller Fotball på det du kjøper på Egon City Syd. Dessverre er det få som vet om dette. Det jobbes med forslag for å annonsere dette på en bedre måte til brukerne.

NM/OBOS Cup

G16 bestemte seg for å trekke laget i NM grunnet tilnærmet rent '01-lag (førsteårs guttespillere) – ønsket heller å spille flere kamper i OBOS Cup. Dette var en sportslig vurdering som sportslig utvalg var med på.

Ny sportsplan

Straks ferdigstilt. Vil være en egen hospiteringsplan. Skal godkjennes på årsmøtet i Tiller Idrettslag 30. mars.

Bruksavtale TOBB Arena (TKS)

Sportslig utvalg har god dialog med Sjetne IL vedr. bruken av banen. Det er samme vilkår som i 2015.

Dugnad kiosk

Det blir en klubbdugnad etter påske. Få kastet alt skrot og rensket den skikkelig en gang for alle.


Nye lys TOBB Arena

Avtale er signert og godkjent med Lade Lys vedr. skifte av lyspærer. I skrivende stund venter vi på tidspunkt fra leverandøren.


Brøyting TOBB Arena og KVT-banen

Blir brøytet før påske. Håper at banen er kunstgressgrønn 1. april. Det blir mest sannsynlig en klubbdugnad for å få løs alle målene som er spredt rundt omkring på banen etter brøytemannskapet er ferdig.


Garderober

Sportslig utvalg sender en oversikt til Tonstad skole før påske vedr. leie av garderober til kamper for de eldste lagene og lag som har motstandere med lang reiseavstand.

Fotografering

Fotografering av lagene etter påske i forbindelse med Tiller ILs 100-årsjubileum. Det blir koordinert med lagene når fotograferingen skal foregå.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.