GODT NYTT ÅR!

Postet av Marius L. Larsen den 29. Des 2015

Takk for i år, og godt nytt år til alle sammen! Les nyttårsbrevet til trenere, lagledere, spillere, foreldre, støttespillere og supportere her.

2015 har vært et solid Tiller-år. Her jubler G13 på en svært gledelig måte etter å ha sikret bronsemedalje i Heimdal Indoor i november. Foto: Marius L. Larsen.


Året 2015 er straks ved veis ende. 365 fotballdager har vært fylt med samhold, glede og latter – håper vi.

Vi har opplevd så mange herlige prestasjoner med Tiller-drakta/-overtrekksdressen på også i dette året - de har bokstavelig talt stått i kø. Vi valgte derfor å droppe den tradisjonelle «A-til-Å»-oppsummeringen – vi fikk rett og slett ikke plass til alt.

Seniorlaget berget plassen i 4. divisjon og avsluttet på en kruttsterk 5. plass, G16 spilte i 1. divisjon gjennom hele året, G19 var svært nære opprykk til høstens 1. divisjon, J14 var én kamp unna å komme til sluttspillet i kretsmesterskapet.

Kretsmesterskap, ja. Vi hadde til sammen fire lag i sluttspillet fordelt på kretsmesterskap og kretsens pokal. G14s to lag og J16s andrelag røk så vidt i semifinalene mens J13 gikk helt til finalen etter en ren Tiller-semifinale. Mot Strindheim sent i oktober ga jentene alt og litt til, og det holdt til en svært imponerende sølvmedalje.

Og apropos kretsmesterskap. Vi kan vel ikke unngå å nevne J16s førstelag som cruiset gjennom historiens første 0. divisjon-år og ble seriemestere og kretsmestere en kald septemberkveld på Tynset etter en svært fornøyelig 4-0-seier med mange Tiller-tilskuere på tribunen.

Men det var jo også alle disse cupene. Fjernvarmecupen, Puma Cup, Nils Arne Eggen Cup, Skandia Cup, Storsjöcupen, Heimdal Indoor, Flatås Julecup – har vi glemt noen? Det har vi helt sikkert. Vi har ikke kontroll på hvor mange pokaler våre lag har vunnet gjennom 2015, men at det er svært mange, er det liten tvil om.


Også utenfor banene/hallene er det gjort vesentlige ting.

Vi har fått skiftet kunstgressdekke på Tonstad – så nå slipper vi å trene på asfalt. Vi hadde en fortreffelig åpningsfest på TOBB Arena med to nervepirrende kamper og en heidundrende konsert med Dag Ingebrigtsen.

Og rett ved siden av banen – i praksis vegg i vegg – står det nå et påbegynt klubbhus. Endelig et klubbhus som kan være et flott samlingspunkt for alle sammen. Jobben med å klargjøre huset til seriestart i april starter allerede i januar, og vi håper at flere av dere vil være med på å skrive enda mer historie.

Det er nemlig på tide å takke av året med noen ord til alle dere som er tilknyttet Tiller Idrettslag Fotball.

Pokaler lagt til side; det er samholdet, gleden og til tider latteren i hvert lag som gir disse fantastiske prestasjonene.

Så, tusen takk til alle dere som gjør dette mulig. Takk til alle trenere og lagledere som gjør en uforglemmelig innsats med å holde lagene i gang og gjør dette på best mulig måte.

Takk til alle foreldregruppene som styrer med dugnader og andre gjøremål for å få ting til å gå opp. Takk til alle våre klubbdommere som viser hva som er regelverket – uten dere hadde vi ikke kunne spilt fotballkamper.

Takk til våre sponsorer – Statkraft, Melhusbanken, Heimdal Granitt og Betongvare, Coop Obs! City Syd, OBOS, Egon City Syd, Riis Bilglass, KIA Trondheim, Nor-Contact og NIKE – for en fantastisk støtte. Dere gjør det mulig å drifte en klubb i sterk vekst på en fornuftig måte, og vi håper vi gir vår glede tilbake til dere.

Takk til dere frivillige som stiller opp når det trengs – den hjelpen vi får har vi ikke kunne vært foruten. Takk til alle dere tilskuere og supportere som støtter opp om lag, klubb og spillere borte som hjemme.

Og selvfølgelig; takk til alle våre ca 550 fotballspillere – 550 særdeles gode fotballspillere. Dere er allerede på et høyt ferdighetsnivå, og vi gleder å følge dere i de kommende årene. Stå på!


2016 bringer med seg flere gode nyheter.

Den 15. januar fyller Tiller Idrettslag 100 år, noe som gjør tilhørigheten og stoltheten av å ta på seg den helblå Tiller-drakta enda større. 100 år med aktivitet og trivsel. Det er bare å glede seg til de neste 100 årene.

Den 15. januar er Fjernvarmecupen allerede godt i gang, og vi ser fram til mer futsalmoro i hallene. Dette er vår turnering som vi skal arrangere på best mulig måte, og deres dugnadsarbeid kan ikke prissettes høyt nok.

Videre i 2016 skal også det nevnte klubbhuset være ferdig og klar til massebruk. Vi gleder oss til å ta en kaffe i vårt eget hjem, se kamper fra en av terrassene og treffe enda flere hyggelige folk.

Og hvem vet – kanskje har vi enda flere gode nyheter til dere på nyåret?

Tusen takk for 2015, alle sammen!

Vi har mye å se frem til i 2016!


Godt nytt år, og Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.