Styremøtereferat 03.09.15

Postet av Marius L. Larsen den 11. Sep 2015

Les det siste styremøtereferatet her.Torsdag 3. september kl.19.00-21.00
Klubbkontoret Rosten skole

Tilstedeværende:
Lars Marius Løkken - styreleder
Håvard Duklæt - nestleder
Robert Sotberg - kasserer
Tore Kristiansen - sportslig leder
Marius L. Larsen - sekretær
Jon Gunnar Halgunset - medlem


Garderober/klubbhus


Vi har fått muligheten til å hente 10 brakker – gratis – ved Ruta/Toma på Flatåsen. Kostnad ca 70-80 000 kr å flytte brakkene til TOBB Arena/klubbhustomta ved rundkjøringa, ca 300 000 kr alt installert/klart til bruk. Et mulig scenario er å ha 2-3 brakker på banen og resten på klubbhustomta ved rundkjøringa.


Ny treningsbane


Fått OK fra kommunen til å bygge 9-erbane på Starrmyra. Kommunen skal utarbeide en prosjektplan på området. Kan bli en utfordring med grunnforholdene – mye myr. Halgunset ansvarlig for anleggsutvalg.


Vintertrening

Duklæt skal i møte med Heimdal angående Heimdal kunstgress i vinter (januar-mars) – har sendt ønske om 20 timer. Bør ha på plass det meste innen utgangen av september. Har en pågående avtale/dialog med Kotenghallen – noe ledig i ukedagene, mye ledig i helgene.
Lagene selv bestiller det de ønsker før jul (november-desember).


TOBB Arena

Spørsmål om noen visste mer angående nye lys og fangnett bak målene. Nye lys skal visst være nært forestående, da tilbudene er innhentet (av TKS-styret). Fangnett bak målene kommer mest sannsynlig ikke før i 2016. Ny forespørsel til TKS-styret vil bli sendt.


KVT-kort

Må leveres inn til lagleder på hvert lag som er ansvarlig for at kortene kommer tilbake. Kan legges i kiosken.


Krets-møte

Avholdt et møte med kretsen i forrige uke med flere temaer, derav interessante saker som at 0. divisjon for G16 økes fra 12 til 14 lag neste år. I tillegg er planen å avvikle 0. divisjon for J19 og J16. Nytt kan bli egne J15- og J17-serier. Kvalifisering til 0. divisjon (i alle klasser) før jul, november-desember.


Tiller Idrettslag 100 år

IL-styret har satt ned en egen gruppe til å se på jubileumet. Mulig at neste års Fjernvarmecup starter 15. januar, på dagen da Tiller IL fyller 100 år.


Feiring av trenere/lagledere


Tiller IL Fotball ønsker å hylle våre trenere, lagledere og andre støttespillere for fantastisk innsats den siste tiden. Blir vanskelig å finne ei helg før jul, men forslaget er februar neste år, etter Fjernvarmecupen.


Lagskasser

Et krav om at alle lagskasser skal innlemmes i idrettslaget via vår hovedsponsor Melhusbanken i 2016.


Fjernvarmecupen

Blir et eget møte om dette så fort som mulig. Innkalling kommer.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.