Før avspark: Hødd - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Sep 2022

Tiller tar turen til Høddvoll og Ulsteinvik for aller første gang lørdag ettermiddag.

Blir det like jubelscener på Ulsteinvik som på Nissekollen?


Kampinformasjon

🏆 16. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Hødd
📅 Lørdag 1. oktober 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Høddvoll (Ulsteinvik)
📲 @TillerFotball på TwitterHødd må slå Tiller

De blåkledde fra Tillerbyen tar turen til Sunnmøre for siste gang denne sesongen, da de gjester Hødd og deres fantastiske anlegg Høddvoll for aller første gang i klubbens historie.

Denne lørdagskampen vil bety mye for begge lag. Hødd er rett og slett nødt til å slå hittil ubeseirede Tiller for å ha sjangs på en topp 5-plassering som gir fornyet kontrakt i en svært spisset 2. divisjon neste år, mens gjestene fra Trondheim må opprettholde seiersformen for å kunne avgjøre avdelingen neste helg hjemme mot Tynset.

Hødd kommer til denne kampen med en midtukekamp i føttene. På onsdag gjestet de Molde og Aker Stadion, men det ble ingen lystig affære for sunnmøringene. Hødd tapte 0-7 for laget fra rosenes by, og med en målforskjell på -22, er kun tre poeng godt nok mot Tiller på lørdag.

Laget fra Ulsteinvik er inne i en dårlig formkurve for tiden, da de står oppført med fire strake tap.


Siste fem kamper:
✅ Hødd 1 - 0 Nardo
❌ Blindheim 4 - 3 Hødd
❌ Hødd 0 - 1 Træff
❌ Hødd 2 - 4 Rosenborg-2
❌ Molde 7 - 0 Hødd


Seks mål og tre poeng sist

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør rett før feiring av nasjonaldagen, var Tiller virkelig på hugget på eget kunstgress.

Blåtrøyene tok tidlig kommandoen ved scoring av Andrea Sivertsen Broholm, og selv om hjemmelaget misset på flere store målsjanser i første omgang, ble det effektivitetens tid etter sidebytte.

Tiller gikk fra 1-0 til 4-0 på få minutter, og de vant til slutt 6-0 etter at Sandra Aardahl Gulstad fastsatte resultatet med kampens siste nettkjenning.


Les vår kamprapport her


Spillerprofil - Idun Brigtsdatter Benjaminsen


Vi har kommet til presentasjonen av en av de nye spillerne på et relativt ungt Tiller-lag. Denne 21-åringen kom til den blå bydelen i fjor sommer, og var en viktig bidragsyter til at Tiller rykket opp med både første- og andrelaget.

Idun er fra Lofoten og har tidligere spilt for Kabelvåg. Hun kan bekle rollene som både midtstopper og spiss med glans.

Så langt i år har hun spilt like mange Tiller-kamper i 2. divisjon som i 3. divisjon med stor suksess.


Visste du at Idun...

...spilte med gutter i ungdomsårene og at hun er en av de mest utadvendte på A-laget?


Ingen stream - husk Twitter

Tiller håper å fortsette den ubeseirede formen med tre nye poeng i bortemøtet med Hødd denne lørdagen. Forrige oppgjør var en real toppkamp mot Molde på TOBB Arena Sør, der Tiller var best i den første omgangen og gjestene var hakket hvassere i den andre. Kampen endte 0-0 og ett poeng hver.

Det betyr at Tiller fremdeles leder avdelingen med fem poeng med kun tre kamper igjen å spille. Slår Tiller Hødd på lørdag, vil det bli en avgjørende kamp hjemme mot Tynset lørdagen etter.

Fra Ulsteinvik ser det altså ikke ut til at kampen strømmes på noen plattformer. Det betyr at @tillerfotball på Twitter er det eneste mediet du kan følge kampen direkte ved hjelp av våre fyldige tekstoppdateringer.

Vi bemerker at kampen tvitres i trådformat ettersom herrelaget spiller til samme tidspunkt (som også oppdateres i tråd, til informasjon).

Don't stop me now.


Siste fem kamper:
✅ Herd 2 - 0 Tiller
✅ Rosenborg-2 0 - 2 Tiller
✅ Volda 0 - 3 Tiller
✅ Nardo 1 - 5 Tiller
🔘 Tiller 0 - 0 Molde


Se tabellen her


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.