Styremøtereferat 20.10.14

Postet av Marius L. Larsen den 21. Okt 2014
Styremøte torsdag 20. oktober 2014
kl.19.00-21.00
Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT)Tilstedeværende:
Lars Marius Løkken – styreleder
Håvard Duklæt – nestleder
Robert Sotberg – kasserer
Tore Kristiansen – sportslig leder
Marius L. Larsen – sekretær
Lillian Engen – leder Tiller IL


Ikke til stede:
Jon Gunnar Halgunset – styremedlem


TKS:
Engen varslet at Tiller og Sjetne Fotball skal møtes neste uke ang. TKS. Pågående diskusjon om flere mulige utfall vedr. et skifte av kunstgressdekke. Detaljer blir overført til nevnte møte mellom klubbene.


9-erbane ved Hårstad skole:
Kommunen er nå usikker på byggetillatelse på grunn av skøytebane om vinteren. Kommunen vil dog hjelpe Tiller med en eventuell alternativ tomt. Tiller IL skal i flere møter med kommunen før jul, og har ikke gitt opp å få til en ny 9-erbane ved Hårstad skole.


Permanent klubbhus:
Skal gjøres i felleskap med idrettslaget. Ytterligere diskusjoner er foreløpig satt på vent på grunn av andre prioriteringer som f.eks. baner.


Vintersesong:
Kristiansen informerte om treningstider i vinter, både før og etter nyttår. Vurderes om å leie Nidaros Idrettsungdomsskole og/eller nye Heimdalshallen – alt fra pris til tidspunkt – grunnet allerede sprengt kapasitet på Tonstad skole og KVT.
Sotberg og Løkken melder om nødvendighet å leie halltid i Nidaros på grunn av barnefotballen.
Treninger på Tempe kunstgress fra januar til og med mars er forespurt til Nidelv IL. Venter i skrivende stund på respons på ønskede tidspunkt.
Nytt i 2015 blir at avgiften fra vintertreningene blir lagt inn i avgiften for sommerhalvåret – alt i en avgift, fordelt på to eller flere avdrag. Styret er enstemmig.


Trenerspørsmål G16, G19 og senior:
Kristiansen melder om ny G16-trener er klar. Fortsatt usikkerhet både på G19 og senior.
Diskusjon i styret om godtgjørelse til trenere fra 16-årsalderen og oppover, men ingen konklusjon. Sotberg sjekker opp hva som er forsvarlig av godtgjørelser.


Sponsorer:
Markedsansvarlig Duklæt melder om positive samtaler med flere potensielle nye samarbeidspartnere for Tiller Fotball. Flere møter skal foregå i løpet av den nærmeste tiden. Håper å komme til enighet med noen nye sponsorer i løpet av kort tid.


Kick off Tiller Fotball:
«Kick off» for alle trenere og lagledere i Duved neste måned avlyses grunnet ingen (!) påmeldte eller interesserte.


Nytt fra kretsen:
Neste år vil Trøndelag Fotballkrets nekte lag å melde opp yngre lag i årsklassen over. En søknad kan dog sendes fra klubbene. Detaljert informasjon angående dette vil bli sendt ut fra styret fortløpende.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.