G16: Tiller 5 - 1 Støren

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): G16-laget hadde få problemer med å overliste serieleder Støren lørdag ettermiddag.

G16-laget jubler med tredje målscorer Sindre Olufsen (nr to fra høyre). Foto: Marius L. Larsen.

De blåkleddes 16-åringer på guttesiden fikk en god start på oppgjøret mot Gauldal-laget, og etter 20 minutter satte Elias kampens første scoring bak en utrusende keeper.

Rett etterpå reddet keeper Eirik Alstad mesterlig på et retningsskiftende skuddforsøk fra 16 meter nede i sitt venstre hjørne, og ikke mange minutter senere så doblet Khai Vo Tran ledelsen på et godt slått hjørnespark fra Elias.

Tiller kjørte kampen fullstendig, men ut av nærmest ingenting klusset hjemmelaget det til i forsvar og lot Støren få redusere til 2-1 etter en halvtime.

Til tross for to annulerte scoringer, kunne Tiller allikevel gå til pause med en 3-1-ledelse. Et flott forarbeid av Elias serverte Sindre Olufsen på et sølvfat, som styrte inn vertenes tredje mål fra seks meter.

Kontrollert seier

Det ble en rolig start på andre omgang, men med Kevin Karlsens mannskap som det førende laget i høstvarmen på Tonstad kunstgress.

Etter 57 minutter fikset Namo Zengana 4-1 - ikke mange minutter etter angrepsspilleren misset på et straffespark - før samme mann trodde han fikk et nytt forsøk fra ellevemeteren da han ble meid ned av gjestenes sisteskanse like etterpå, men dommeren valgte å "belønne" Zengana med gult kort og dermed marsjordre i fem minutter.

Daniel Fagerheim Svendsen satte inn 5-1 tolv minutter før full tid, før også Erik Arntsberg uforståelig nok måtte sette seg i fem minutter.

G16: Tiller IL 5 (3) - (1) 1 Støren SK