- Må virkeliggjøre hensiktene

Postet av Marius L. Larsen den 8. Mai 2014

A-lagets assistenttrener Christer Mathissen håper spillerne har snudd hodet riktig vei til Kolstad 2-kampen på lørdag.


Assistenttrener Christer Mathissen (t.h.) håper A-lagsspillerne responderer mot Kolstad 2.


De blåkleddes beste menn jakter årets første seier i 5. divisjon avdeling 3, etter at det ble et forsmedelig tap mot naboene fra Sjetnemarka i åpningskampen for to uker siden, og lørdag kl.14.00 står Kolstad 2 på motsatt banehalvdel.

Med en avdeling bestående av kun åtte lag (totalt 14 kamper), er hver seier verdifull, og siden A-lagets ambisjon for året er å kjempe i toppen av tabellen, bør spillerne vise hva de er laget av, mener Mathissen.

- Vi hadde ikke den beste kampen mot Sjetne for to uker siden, og jeg håper spillerne fikk et innblikk i hva som må til for å vinne slike tøffe oppgjør på dette nivået. Man når ikke toppen av fjellet hvis man ikke beveger seg i motbakkene, forteller assistenttreneren.


Flere skader

- Vi har trent skikkelig bra i vinter, og spillerne er mer enn gode nok til å ta nivået i 5. divisjon. Det handler stort sett om å ha tro på det man holder på med, og det regner jeg med nå er på plass.

- Hvordan har de siste treningsukene vært?

- Ikke som håpet, dessverre. Vi har hatt flere skadeforfall i både kamp og på trening, men vi har tatt grep og prøvd å fått orden på hva som har gått galt. Intensiteten har vært litt lavere nå enn for noen uker siden, men jeg håper dette har vært et engangstilfelle.


- Dette det handler om

- Hvem er for tiden på sidelinjen?

- Julian Karlgård blir definitivt ikke med mot Kolstad 2, ettersom han fremdeles sliter med en spesiell seteskade, i tillegg til Tom-André Drabløs, som skal i konfirmasjon, og bortreiste Marius Lyng. Samtidig må vi avvente Kevin Karlsen, Marius Bondø Garstad og Alexander Sotberg (alle lyske), så det er en liten kabal som skal gå opp.

- Hva vet du om Kolstad 2?

- Vet egentlig ganske lite, foruten at de tapte sin første kamp, i likhet med oss. Kolstad mot Tiller er alltid et spesielt oppgjør, så vi håper på en god fotballkamp mellom to naboer lørdag ettermiddag, sier Mathissen før han avslutter:

- Skal vi virkeliggjøre våre hensikter, så må vi vise mer innsats, optimisme og tålmodighet enn hva som var tilfellet i forrige kamp. Vi har lyst til å gjøre det bra med Tiller-logoen på brystet i år, og det er jo dette det tross alt handler om.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.